امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راهنمایی برای راه اندازی فست فود

#3
به این تجهیزات نیاز دارم

- میز کار استیل
- هود آشپزخانه صنعتی
- کابینت استیل
- یخچال ایستاده صنعتی
- فریزر ایستاده صنعتی
- یخچال کیک
- تاپینگ پیتزا
- تاپینگ ساندویچ
- گریل زغالی
- اجاق گاز چهار شعله
-- اجاق گاز دوشعله
- گریل روغنی
- سرخ کن سیب زمینی
- فر پیتزا ایتالیایی
- تستر نان مک دونالدی
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: راهنمایی برای راه اندازی فست فود - volghan2 - 29-01-2020، 1:16

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چگونه موفقیت خود را در راه اندازی فست فود تضمین کنیم؟
  راهنمایی برای کلاس آموزش فست فود در تهران
  راهنمایی شروع بازی
  کدوم سال دبستان راهنمایی .
  تازه اومدم نیاز به راهنمایی
  عکسی برای همه به همراه سپاس برای همه ی شرکتکنندگان
Star دلیل موجهی برای اینکه دانش آموزان ودانشجویان وقت برای درس ندارند(طنز)
Rainbow معمای تیر اندازی در رستوران
  دوستان راهنمایی
  درخواست راهنمایی در برجسته کردن متن در فتوشاپ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان