امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2

(12-08-2014، 14:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير من همچين كاري قبلا كردم :| اصلا جواب نميده.تا پول روش خرج نكني جواب نميده

اشتباه می کنی
تازشم ی دامین مگه چقد خرج دارع من بلد نیستم چجوری بگیرم و گ ن تالا صدبار گرفته بودم
آگهی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 10
(12-08-2014، 14:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:16)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمممممکک

جونم گُلم ؟ :| ..

آآ .. تَوَلُدت مُبارک ._.* !
چییییی تولدم

پ چرا خودم هیچی یادم نمیاد:89:
(12-08-2014، 14:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ml19uy38ggfvxicxhwmh.jpg

.

V: SO
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/hat7hp73zybpe058r7jn.jpg

روم 2 رو دیدی ؟ V:

اره خیلی باحاله ... مثه آرتوره V:

انمی فرانت چطور ؟ :|

نه خوشم نیومد :|

واچ داگز رو دیدی تازگی ؟   ._.

(12-08-2014، 14:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 14:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد پایه ای ی وب فیلمو سینما و بازی بزنیم؟

|:

حوصله داریا ._. cof
تو ک هروز اینجا توضیح میدی عکس میزاری همونجا بزار دیعUndecided

اینجا که خیلی فرق داره ._.
بیا دیگه اذیت نکن

اصن تو وبم ی صفحه ی جانبی مزرم تو برو اون تو پست بزن؟؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(12-08-2014، 14:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب باشه لوكاس :|
هاو ار يو دويينگ؟ :|

ای احمق >_< vahidrk

میگم غزل .. ! vahidrk

لوکاس اسم خارجیمههه .. ! :| vahidrk
یه بار دیهه بگی لوکاس از وسط به دو قسمت مسساوی تقسیمت کردم vahidrk !
بچه ها بازی برا خرید چی سراغ دارید ؟ V:
من اشتباه ميكنم؟ ((: پسرجان من قبلا تو دوتا سايت كه ماهي 2-3 مليون خرج ميكنن ادمين بودم.فيلم و سريال و موزيك اپ ميكردم.تازه اينا خوبش بودن و ميتونستن سود بكنن ولي الان 100 تا سايت فيلم و سريال ريخته كه فقط دارن ضرر ميكنن.تازه اينايي كه هم من توش بودم 4 سال از درست شدنشون ميگذره و حقوق هركدوم از ادمينا 100تومنه در ماهه :| يعني انقدر سودشون كمه
هع دیدید گفتم کسی جوابمو نمیدهSad

خدافردوسیBig Grin

سپاس شده توسط ✘ЯØற!ηд✘
غزال يا غزاله بهتر نيست ؟ ((:
باشه حالا منو نزن :|
خوب خوب خوب...

امممممم اگه میشه لدف کنید به ترتیب بگید توچه ماهی ب دنیا اومدی

من آگوست

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان