امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک....

عمل از دماغ و دهن معلومهSadConfused

خوشگل واقعی اونه که بی عمل خوشگل باشهHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... 10

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
آگهی
اااااااایییییییییییییییییییییggreهم عملی ان هم زشتggreggreggreggre
زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... 10زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... 10" />                   
اصن اینایی ک اینارولایک کردن خوشگل ندیدن!
ماما غول cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
همش عمله اه اه اه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا همش عمله با ارایش...
ما ک دختری ندیدیم
من رشتیم .این خانما خوشکلن با عمل هم زیباتر شدن .آخه نیست که دیگه هیچکس عمل نمیکنه آرایش نمیکنه؟. نیست که اونایی که میگن ایش ایش اه اه خودشون موقعیتشو داشته باشن عمل نمیکنن آرایش نمیکنن بخاطر همین به بقیه ایراد میگیرن.

من یک هفتست اینجا عضو شدم هر تاپیکی که توش عکس دختر بود با عنوان عکس عروس عکس تیپ عکس مدل مو ....همه اومدن فقط گفتن ایش اه زشته میمونه عملیه خودش یک من مالیده با آرایشه.بابا هیچکس نپرسید از شما عمل کرده یا نه آرایش کرده یا نه .میتونین خیلی شیک و باکلاس فقط نظر شخصیتونو بگین که خوبه یا خوب نیست. بقیه همشون هم عقل دارن هم چشم ماشالا الان همه حرفه ای هستن با یک نگاه تا فی خالدون طرفو در میارن.در ضمن مبحث زیبایی و زیباشناسی یهامر سلیقه ای هست ممکنه بنظر من این خانما زیبا باشن اما از نظر شخص دیگه زیبا بنظر نیاد یا بر عکس.ولی لزومی نداره برا ابراز عقایدمون حتما از توهین و گوشه کنایه استفاده کنیم
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
 سپاس شده توسط *tara*
دومی حداقل عملم کرده باشه واقعا خوشگله ولی اولیه رو ,رو چه حسابی لایک کردن نمیدونم من اصلا قیافه هم نداره:cool::cool::cool::cool::cool:
اگــــــــــــــــــر تنهــــــــــــــاترین تنهایـــــــــــــان شوم باز هم خــــــــــــــدا هست:p318:

بیان لوازم ارایشای منم ببرن والا فتوشاپ و عمل میخواستی زشت باشهAngryAngry
سکوت سرد من از بی کسی ام 
نیست از انتقام من است Heart
اینا که دماغاشون فیک هستش 

باید بادماغ های اصل رشتی عکسشونو میزاشتن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان