امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 15:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:39)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چرا این چیزا شده مثلا قبلا0_0

واسه منم اونجوری شده نیایش!

با قبلیه راحت تر بودم):
اره منم به اون عادت کرده بود-_-
مرضی چه بد شده/:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(13-07-2014، 15:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا عکس های اون دختره ی ساپورت پوش رو حذف کردم؟

ببخشید عکس چی ؟
بیشتر توضیح بده Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
رضآ چی شده پستای تارا رو فقط سپاس میدی؟! :|
D:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، امیررضا* ، Adl!g+ ، Dead Silence
(13-07-2014، 15:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

40 تا پست تو یه روز زیاده ؟ :|

اگه 10 تا دیگه پست میدادم رند میشد 600 !

ولی اینم خوبه Confusedwrdft:

خسته شدم :|

سلام !

یا قمر بنی هاشم
40تا ؟!!!!
 40 تا زیاده ولی من با اکانت قبلیم روزی 100 تا ارسال میکردم ! 0_0
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(13-07-2014، 15:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

40 تا پست تو یه روز زیاده ؟ :|

اگه 10 تا دیگه پست میدادم رند میشد 600 !

ولی اینم خوبه Confusedwrdft:

خسته شدم :|

سلام !

یا قمر بنی هاشم
40تا ؟!!!!
90 تا پست تو یه روز kaffe2
147Dodgy
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
(13-07-2014، 15:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی اینقد خودتو زجر نده|:پی بردم که مدیر بودن یا نویسنده بودن،هیچ سودی نداره|:یه لقب مجازیه|:منم دیه فعالیتمو خیلی کم کردم...میخوام از نویسندگی در بیام...
قشنگ یادمه وا نویسندگیت خودکشی میکردی :|

حتی این جملت هم یادمه :

گفتی یکی بره به صابر پ خ بده که کیانا صلاحیت نویسندگی رو داره

:|

واسه من مهمه .. ولی ب لطف دوستان میرم واس سری بعدی !

:ngh: ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:42)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا :|
نمیدونی از دیشب تا حالا چچقدر از من فش خوردی¡ =|

چرا؟! *._.)
Dodgy
جون بد موقع نخسه میزنیAngry

ینی هروقت تو اومدی باید نسخه میزدم؟! ._.
نه اینم بده تو خصوصی هماهنگ کن
(13-07-2014، 15:47)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:42)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا :|
نمیدونی از دیشب تا حالا چچقدر از من فش خوردی¡ =|

چرا؟! *._.)
Dodgy
جون بد موقع نخسه میزنیAngry

:|
نپر وسطه حرفه دو تا خانوم!
Angelخانوم
خخخخخخخخAngel
(13-07-2014، 15:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا واسه من درست نمیشه>_________<
برو تو پیشنهادات صفحه ی اخر پست نخست رو بخونا
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار جدید صرفا برای در اوردن لج رضاBig Grin

ببین من یه عکسایی از گیتار الکتریک دارم بزارم تا سه نسل سیاه میشید._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا عکس های اون دختره ی ساپورت پوش رو حذف کردم؟

ببخشید عکس چی ؟
بیشتر توضیح بده Big Grin
عکس مهناز
97 درصد ساپورت خالصDodgy
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
/:
تارا برو ج بده>_<
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان