امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(16-09-2014، 1:27)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:26)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:24)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:23)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـاهوش مــن |:

:**************

**************:
:*********************
**********************:

>-------------(*ــ*)-------------<
+----------------(^___^)------------------+

☆-------- (♥ـــ♥)---------☆
وییییییی +------------(&__________&)-------------+
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
سلام .. -_-
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
(16-09-2014، 1:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:22)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:21)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:16)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:13)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس تولد من ک نزدیکه ..... براااااااممممم شارژ 10 تومنی همراه اول بخرBig Grin
باشه ميخرم،

شوخی کردم ی وقت نری بخریBig Grin

ولی اگ خریدیم ممنون جبران میکنم...
واقعا ميخرم

مرسی منم باسه تولدت میخوام برم بخرمBig Grin

ی شاسخین گنده هم میخرم ایشالا هروقت اومدی خونمون هدیتو بت خواهم داد (:
مرسي،،
ايشالله بيام پيش اجي خودم،Heart

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
(16-09-2014، 1:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. -_-
جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ !:p325:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
(16-09-2014، 1:27)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 1:24)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسی عشخم نتم سرعت نداره._.

انقد زور میزنه تا یه صفحه گفتگو رو بیاره بالا..*

cry girl...

cry girl
خصوصی چی؟!
-__^
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~~SARA:HIVA~~ ، ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
پریا من با تبلت اومدم...سرعتممم کند شده .ی کاری ازت بخوام همین الان برام انجام میدی؟! .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 100
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ըoφsիīkα
صبحتون بخیر ^_^*
من رفتم بخوآبم ! :||||
 سپاس شده توسط Roxanna ، ըoφsիīkα ، ~~SARA:HIVA~~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ~Mahnaz~
واسه من واژه ی جدایی شـده خیلی بی معـنی

من تو رو دوسـت دارمـ و تــو بیبی مــنی

دیگران نیستن واسمـ مهمـ دیگــه

من تو رو دارمـ واس من مهمـ اینه

قول میدم با کسی نرم گردش جایی

دیگه تنها تویی که واسمـ ارزش داری

اخلاقای تو یکی با من همیشه خاصــن

شاید واسه اینه که من تورو همیشـه خواسـتمـ

دیگـه اون آدمـ نیسـتمـ من عــوض شدمــ

باید به خــاطرت اخلاقممــ عوض کــنمــ

بــاید تو بدیــاممــ ، تـــو یکــ ثــانیه خوب شمــ

من میمیرمــ اگه ازت یکــ ثــانیه دورشمــ

بــذار خـاطرخواهــا تورو ببینن کــور شــن

بذار خواطــرخواهــات ببیننت بمــیرن زودتــر

تو دیگه مال منی و من مال تو

چون دیگه شدم ستاره ی شب های تــو

کی این آهــنگه یــادشــه -_- ؟؟ همه همـ شنیدن -_- هرکی بگـه جــایزه داره -_-

مهـــــــــی *ــــــ*

(16-09-2014، 1:34)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا من با تبلت اومدم...سرعتممم کند شده .ی کاری ازت بخوام همین الان برام انجام میدی؟! .-.

اوهـــــــومـــ .ــ.

(16-09-2014، 1:35)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحتون بخیر ^_^*

بموووووووووووووون .ـــــــ.
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
☆★NoOŠℋℓkA☆★
[img]images/buddy_online.gif[/img]  
×× sorry... God is dead here ××
[img]images/star.gif[/img][img]images/star.gif[/img][img]images/star.gif[/img][img]images/star.gif[/img]
[url=member.php?action=profile&uid=70668][img=101x140]./uploads/avatars/avatar_70668.jpg?dateline=1410654418[/img][/url] [url=member.php?action=profile&uid=70668]
[/url]

سپاس ها 9656
سپاس شده 6000 بار در 2801 ارسال

سپاس شدت چقدر قشنگ شده ،Smile

(16-09-2014، 1:35)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحتون بخیر ^_^*
حالا بودي ديگه،،بزا همه باهم بريم تك تك نريم

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα ، Y.a.S.a.M.i.N
پریااااااا اون دو تا عکسی ک از بومم بهت نشون دادم؟ اونا رو میشه بذاریشون اینجا بقیه ببینن نظر بدن راجب کارم ؟خوااااهش =(
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 100
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان