امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 14:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:30)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:25)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب سرصان کو.... گرفتم اینقدر پای کامپیوتر نشستم Big Grin
مامانم ترسیده بود

بابا یه بار من با موتور رفیقام رفتم کل راه رو تک چرخ میزدم, رفیقم میگفت عوضی زمین صاف مثل آدم رانندگی کن منم میگفتم خفه باو بیشتر تک چرخ میزدم

آخه تازه یاد گرفته بودم

دیشب با سرعت 190 ازارو رو پر کردم

کجا بودی ؟
اگه تو بزرگراه بودی عادیه Big Grin

اينجاس كه دوتاديونه ميفتن بهمBig Grin
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، hamid ♥
آگهی
(10-06-2014، 14:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:29)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا فقط ب الیکا سپاس میدع ..899
تو هم به همون چیزی فکر میکنی که من میکنم؟|:

همه ب اون چیزی ک تو فک میکنی فک میکنن |: !!!
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Shadow of Death ، خانومي ، † αƖιєη † ، Wєιяɗ ، ~KiAηA~
هوفف..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Shadow of Death
(10-06-2014، 14:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملـآک هـآی دوست داشتنتون تُ حلقمـ :|

منحرفه :|

بیشوره :|

بی ادبه :|

|||:

سانسورا رو بردار اول تا متوجه منظورت بشمـ ._.
احـمـت گُــف :

یـه دخـتـر هـچ وقـت بـآ کــُــ*ــِـــش  ( |||||: )  خـوآهـر و بـچـه نـمی شـه ||:

فـآطـی تـو بـرآم شـوهـرم پـیـدآ مـی کـنـی ؟! *^_^*
عنتر من برات بهترین شوور سایتو جور میکنم>.<

بات قهرم دیه!
اع کیا نکن دیه >_<
اخه امیر منو نمی خواد ._.

شوور منو میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چشتو رو اون ببندا!
آرع |:
به عنوان فرزند مـنـو نمی خوآد ._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(10-06-2014، 14:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا میری؟<__<

شمـآل...کلـآر دشت...!برای همیشه پیشِ مـآدَر...!)):

از تمومِ مردم این شهر بیزارم...چون با یکیشون خاطره دارمـ..((: {خدا رحمت کنه شادمهرو...تنش لرزید تو گـور..}
):
حس شــاعرانه ندارمـ اَصن.. یک اَز خودم.. دو اَز این آدَما خستم..
میری اب و هوات عوض میشه.. عادت میکنی(:

آره..!یادم بنداز شماره ی جدیدو بدمـآ..!$__$

تازه اینترنتم نداره دیگه..!با خیالِ راحت به زندگی ادامـه میدمـ..!Smile
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
شآیعه ؟! ..
ب مآهــــــم سپآس بدع !!899
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ღSηow Princessღ ، Mr.Robot
امیررضا ایا فکرای این جمعیت درست بید؟‎Big Grin
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 101
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، خانومي
(10-06-2014، 14:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='றiSs~AlØn' pid='1988552' dateline='1402399535']
م__م

آره باهم میمیریم بعد تو روزنامه مینویسن به خاطرلویی مردیم -_-

لوییی هم خود کشی میکنه ^_^
وایییی چه رمـآنتیک ^_^ !!
Big Grin

بیا خودکشی کنیم ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 14:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:29)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا فقط ب الیکا سپاس میدع ..899
تو هم به همون چیزی فکر میکنی که من میکنم؟|:

همه ب اون چیزی ک تو فک میکنی فک میکنن |: !!!
نه دگ همه|:
یک سوم |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mr.Robot
(10-06-2014، 14:32)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای ما میریم تو انجمن همسایه :||

باز نمیشه..)):

برو گمشو..!@__@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان