امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭

(07-08-2013، 21:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رپ چيه فقط پاپ گوش بدين  رپ همش چرت ميخونن ادم نمي فهمه چي ميگن◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
ببینم من پاپ و کلاسیک و سنتی رو بیشتر دوست دارم ولی گاهی شماری از رپ ها هم خوب هستن.

ستاره اموزش خواستی خودم هستمSleepy

یک دختره هست توی پارک نزدیک خونمون. خوشگله. ولی از پسری شماره نمیگیره. دو هفته هست به دوست من خیلی نخ میده. دوستم رفت جلو بهش شماره بده گفت خانوم وقت داری؟! ولی دختره چون با دوستاش بود هول شد و گفت نه. دوستمم گفت مطمینی؟! گفت آره. ولی بازم نخ میده. امروز تنها بود. با دوستم گفت برو اگه می خوای چون تنهاست ولی گفت بیخیال مگه بیکارم.
 دم دوستت گرم ^_^

دختره ی بنده خدا|:

عــــــآره یکم آموزش می خوام -_-

خـدــــــآفسی احسآن:|
cof cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: برو گوش بده!!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
همونا رو گوش دادی از آهنگاش بدت اومده دیگه!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
اینایی که من فرستادم عالیه!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
نه. میگم از اندیشه ها و اخلاق این ادم بدم میاد. تازه به تازگی که چرت و پرت تر هم می خونه. از آلبوم نوش که کلا بدم اومد.

نقل قول: درود. فرید آهنگ مرگ نازلی شاهین نجفی رو میشه رو پروفایل گذاشت؟
درود
بذار.

نقل قول: عــــــآره یکم آموزش می خوام -_-

Big Grin می تونی این جا بگی یا پ.خ کنی.:cool:
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط AmItiSe ، sjmmc
(07-08-2013، 21:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود. فرید آهنگ مرگ نازلی شاهین نجفی رو میشه رو پروفایل گذاشت؟
منم میخواستم ها مون رو بزارم نشد!!Sleepy
اجازه نمیده آپلود کرد لا مصب!!Dodgy
مرگ نازلی که معرکه ست!!Heart
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط AmItiSe ، ERF@N
آهنگ ساریناش اسطوره بود...!!

باشه فرید بیا خصوصیShy
cof cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sjmmc ، D-:
(07-08-2013، 21:08)درود. فرید آهنگ مرگ نازلی شاهین نجفی رو میشه رو پروفایل گذاشت؟  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
بذار.

آهنگ love se* and magic جاستین تیمبرلیکم میشه؟
(07-08-2013، 21:08)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: برو گوش بده!!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
همونا رو گوش دادی از آهنگاش بدت اومده دیگه!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
اینایی که من فرستادم عالیه!!◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
نه. میگم از اندیشه ها و اخلاق این ادم بدم میاد. تازه به تازگی که چرت و پرت تر هم می خونه. از آلبوم نوش که کلا بدم اومد.

نقل قول: درود. فرید آهنگ مرگ نازلی شاهین نجفی رو میشه رو پروفایل گذاشت؟
درود
بذار.
فرید چه جوری میزارن من یه بار یه چیزی گذاشتم نخوند!!Sleepy
عرفان سال خون یا ها مون رو میشه واسه من آپ کنی بهم لینکی که باید بزارم رو بدی؟؟Undecided
Take The Gun
&
Count To Three
نقل قول: آهنگ love se* and magic جاستین تیمبرلیکم میشه؟

هرچی که توش فوش نده میشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(07-08-2013، 21:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رپ چيه فقط پاپ گوش بدين  رپ همش چرت ميخونن ادم نمي فهمه چي ميگن◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ 101
ببینم من پاپ و کلاسیک و سنتی رو بیشتر دوست دارم ولی گاهی شماری از رپ ها هم خوب هستن.

ستاره اموزش خواستی خودم هستمSleepy

یک دختره هست توی پارک نزدیک خونمون. خوشگله. ولی از پسری شماره نمیگیره. دو هفته هست به دوست من خیلی نخ میده. دوستم رفت جلو بهش شماره بده گفت خانوم وقت داری؟! ولی دختره چون با دوستاش بود هول شد و گفت نه. دوستمم گفت مطمینی؟! گفت آره. ولی بازم نخ میده. امروز تنها بود. با دوستم گفت برو اگه می خوای چون تنهاست ولی گفت بیخیال مگه بیکارم.

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
منم کم کم باس برم خونه ی داییم -______-

خـــدـــآفسی) :
cof cof
 سپاس شده توسط sjmmc ، FARID.SHOMPET
(07-08-2013، 21:10)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ ساریناش اسطوره بود...!!

باشه فرید بیا خصوصیShy

آره ساریناشم قشنگه...Heart
Take The Gun
&
Count To Three

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان