امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(31-05-2021، 12:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوقاشق دادم بابام یک قابلمشو واسه خودم برداشتم11
اره لامصب دلم خواست
خب بریم سراغ اموزش اشپزی به اقاییم
ماکارونی +1 لیوان شیر+3 قاشق غذاخوری آب+نصف عصاره مرغ+سس مایونز به مقدار لازم
حالا مواد
پیازو رنده کن تو اون مدت خیلی کم دوباره عصاره مرغ بزن بعد آویشن و پودرسیر و کمی زرد چوبه
بعد فیله مرغ کوچولو کوچولو کن با قارچ بزار وقتی پیاز سرخ شد بریز روز
بزار همشون کامل سرخ بشن
بعد سس مایونز 1 قاشق شیر قاطی کن بریز رو مواد.ما خامه نداشتیم شما اگه داشتین بریز عالی میشه
از آب ماکارونی هم بریز روش
بعد نصف اب ماکارونی هم آب کش کن
تو ظرفی که موادو درست کردی ماکارونی هارو بریز
بعد پنیر پیتزا بزن قشنگ قاطیشون کن
نزار دم بکشه//:
یکم که سرد شد کوفت کن
با تشکر

(31-05-2021، 12:23)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاستا ایح ایح
خامه نداره
با سس مایونز و شیر درست شده جرررررررررررTelegh_01

هیچوقت جلوی یه آدم گشنه از پاستا حرف نزن )): ..
 پیتزا باشه رگ میزنم ._.
الهی):
رازمو گفتم D:: برو تو نیم ساعت درست کن بخور تنبلی هم بزار کنار11
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، _ƇRAƵƳ_
آگهی
(31-05-2021، 12:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:21)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاااان ^ ^ 
خوبی صبا جان ؟ 
ببین کی اینجاست ^-^ بکیویحینیحسمجسسم ( اینا نشونه های هیجانه ._. )

وااای ببین کی ارسالمو ریپ کرده ^ ^ 
اصن اسمت ک تو اطلاعیه ها میاد سروتونین تو بدنم جاری میشه  (((: 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
 سپاس شده توسط *VENUS*
(31-05-2021، 12:24)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چراغونی کردی اینجارو

خوبم خوبم مررررسی

اندر احوالات؟

از حضور شما دلبراس تو فلش عزیزدلم 
خداروشکر 
فعلا خوب است و خیر 
فدات دلبر
شکر
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(31-05-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:23)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت جلوی یه آدم گشنه از پاستا حرف نزن )): ..
 پیتزا باشه رگ میزنم ._.
الهی):

چی میشه خودت درست کنی برام ؟ ): 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-05-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره لامصب دلم خواست
خب بریم سراغ اموزش اشپزی به اقاییم
ماکارونی +1 لیوان شیر+3 قاشق غذاخوری آب+نصف عصاره مرغ+سس مایونز به مقدار لازم
حالا مواد
پیازو رنده کن تو اون مدت خیلی کم دوباره عصاره مرغ بزن بعد آویشن و پودرسیر و کمی زرد چوبه
بعد فیله مرغ کوچولو کوچولو کن با قارچ بزار وقتی پیاز سرخ شد بریز روز
بزار همشون کامل سرخ بشن
بعد سس مایونز 1 قاشق شیر قاطی کن بریز رو مواد.ما خامه نداشتیم شما اگه داشتین بریز عالی میشه
از آب ماکارونی هم بریز روش
بعد نصف اب ماکارونی هم آب کش کن
تو ظرفی که موادو درست کردی ماکارونی هارو بریز
بعد پنیر پیتزا بزن قشنگ قاطیشون کن
نزار دم بکشه//:
یکم که سرد شد کوفت کن
با تشکر
تشکر بیشتر =//
حسش نیس=/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-05-2021، 12:15)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر29
ماهم شمارو دیدیم خوب شدیم:ngh:
ای بدک نیست:ngh:
چخبرا :ngh:

جان جان *-* 
دشوارش کجاس زیبا جان ؟ (:
خب اگه بخوام از درسام بگم چهارتا دیگه امتحان مونده و مجازی و فلان بیسار ((: ، کلا بر وفق مراده 
از تو چخبر ؟
هعی خواهر ولش
برا ما هنوز شروع نشده._.
فعلا داریم کار عملیامونو میفرستم)):
خب خداروشکر

من هچ ..هوا گرمه..کارام مونده حوصله ندارم انجام بدم...و ...
برا من بر وفق مراد نیست زیاد
(((:
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(31-05-2021، 12:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 12:24)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حضور شما دلبراس تو فلش عزیزدلم 
خداروشکر 
فعلا خوب است و خیر 
فدات دلبر
شکر

خدانکنه مهربون ♥️
(31-05-2021، 12:30)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی):

چی میشه خودت درست کنی برام ؟ ): 

با کمال میل بانو*-*
با پست میفرستم.___.
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
@*Aɴѕel*
عشقم کجاس؟.-.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(31-05-2021، 12:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشکر بیشتر =//
حسش نیس=/
الهی چه اقایی پیش فعالی دارم
من آشپزیو از بابام یاد گرفتم ایحححححیحیحیححی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان