امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(20-07-2021، 0:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 0:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نح. اگه بره تو پای یکی چی.

عموماً کفش پاشونه و چشم هم دارند ولی اگه رفت هم کمی تضادِ سلامت خوبه.
یه جا نوشته بود برای رسیدن به مفهوم خودِ سلامت نیاز به پارادوکسی داری مثل سی گار کشیدن . همون طوری که ترور کردن کمک کننده س به سرکوب خشونت.

ها؟ نه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
آگهی
بریم خونمون.
فعلاً خداحافظ.
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، shghyegh
(20-07-2021، 0:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم خونمون.
فعلاً خداحافظ.

وایسید چادرمو بپوشم بیام برای بدرقه
زحمت کشیدین
بازم تشریف بیارید تربخدا
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
ما بریم تو لالاگاهمون خشک شیم
شبتون شیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(20-07-2021، 0:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 0:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی مانکی هم خوبه. زیر آفتاب بنوشی و بعد پرتش کنی توی دیوار.
باید انجامش بدم حالا که تِز رو دادم.

شت
من ب این فک کردم ک اگه پرتش کنی ب دیوار بعد تیکه هاش برگرده بخوره تو چشمت چی Telegh_59 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، فرنودِ بن گیومرث
(20-07-2021، 0:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت
من ب این فک کردم ک اگه پرتش کنی ب دیوار بعد تیکه هاش برگرده بخوره تو چشمت چی Telegh_59 Telegh_01

اره
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
کسی بیداره .-. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
(20-07-2021، 0:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 0:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم خونمون.
فعلاً خداحافظ.

وایسید چادرمو بپوشم بیام برای بدرقه
زحمت کشیدین
بازم تشریف بیارید تربخدا
ایتنساتنبایسنبایس
خیلی وایبِ فامیل ایرانی ها رو داشت.
باری کلا.
(20-07-2021، 2:13)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی بیداره .-. 
شب دراز و قلندر بیدار؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
چه صبح گندی
 سپاس شده توسط βάરãɲ
7
گیشگیری گیدین ماشالا
گیشگیری گیدین ماشالا

(19-07-2021، 11:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 7:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم  خوش اومدم 23

نخیر بفرما خونتون=/

من خونه ندارم/=
همه جا پلاس میشم کلا Angel
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان