امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 14:00)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرام است .____.\

حلام عزيزم عزيزم حلام

جهنمو يادت نره وسلام :| ( مكارم 6.8 Smile )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، بهره ، Maryam Farrokhy
آگهی
(27-05-2017، 14:01)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:00)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرام است .____.\
دقیقا چی؟؟ Big Grin  Big Grin  Big Grin

مکی جون گفت ._.
نمیدونم
از خودش بپرس .____.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 13:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خوبه چند نفر پایه باشن همدیگرو لایک کنن 
برای من بشخصه انگیزه هست با اینکه هیچ فرقی نداره چقدر باشهkaffe2
منو میگه یاد بگیرید سپاس بدید ._.
:|
یاد نمیگرن کهbathtime
رمز موفقیت رو هی بهشون نشون میدم هی نمیبینن

حرام است .____.\

تکبیرConfused5B:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 13:54)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:52)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:50)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرجع تقلیدمون کیه عایا؟؟ والا مرجع تقلید ما که میگه حلام است :|
اونا صلاحیت مرجع تقلیدی ندارن :|
من میگم حلاله kaffe2

من هنوز چیزیو از مرجع تقلیدم تقلید نکردم :| میشه مرجع تقلیدم تو بشی ؟؟ .__.
بیا فرزندم همانا در های الهی ب روی تو باز است ._.
:|
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 13:59)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل خواهرم من هم همینطور درگیره درس هستم

کسی هست بگه شعرای به دل و جان نشین  سهراب سپهریو چطور حبس کنم؟
موفق باشی

(27-05-2017، 14:01)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرام است .____.\
دقیقا چی؟؟ Big Grin  Big Grin  Big Grin
مراجع شمارونمیدونم ولی ازنظرمکی جون همه چیزحرامه
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، بهره ، *sohillll*
تا حالا اینجارو اینقدر شلوغ ندیده بودم

سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، بهره
(27-05-2017، 14:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلاین قشنگم.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 14:02)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:59)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل خواهرم من هم همینطور درگیره درس هستم

کسی هست بگه شعرای به دل و جان نشین  سهراب سپهریو چطور حبس کنم؟

لامصبا ۳صفحه س فقط ی شعرش
خیلی راحت حفظت نشد بیخیال ۲‌نمره شو:/

پ تقلب واس چیه میخوام تو ورق میکروسکوپی بنویسم باچسب بزنم به پشت مچم یکی دست راست یکی دست چپ

داش ورزشکارام اهلشن میگن اون قدیمیا اوکی بودن
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 14:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام دوقلو ((=
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy
(27-05-2017، 14:02)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:59)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرجع تقلیدفقط مکی جون Big Grin

حلام است  :cool:
نهههههه.شماچطوربه خودتون اجازه میدین مکی رومسخره کنین؟
خودش نباشه همشهریش هس
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، بهره ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، *sohillll*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان