امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 17:50)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:48)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوق تصورت

هن؟

بخشنده بودنو خوب بودنو میگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK
آگهی
(01-05-2021، 17:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوام زن بگیرم وصیت میکنم تو عاقد باشی.@"Alien"
همچنین وصیت میکنم که حسام مداحی کنه.@"Musalick"

خاک تو سر اون دختری که باتو بیاد زیر یه سقف

بخدا بدبختش میکنی D':
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 17:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم حسام بزنت ^_^
از خوبیای داشتن یکی مث حسام v:

حالا پر رو نشو @_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، Setayesh.s
(01-05-2021، 17:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب گلای ت خونه
من برم سفره افطار بچینم
خدافس همتون
(یک گل از گ.آ کم میشود*_*)

تو جزو امار گ.آ هم حساب نمیشی.

(01-05-2021، 17:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سر اون دختری که باتو بیاد زیر یه سقف

بخدا بدبختش میکنی D':

میدونم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
(01-05-2021، 17:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم حسام بزنت ^_^

حسام زورش نمیرسه

ی چارتا گیسو گیس کشی ک میتونه بکنه Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، Setayesh.s
(01-05-2021، 17:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:45)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ Telegh_59

میگم تو ننشی...باباشی..شوهرشی...؟

عمشم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، Prometheus
(01-05-2021، 17:52)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:50)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن؟

بخشنده بودنو خوب بودنو میگم

بقول سیری اگ این اعتماد به نفسو یونجه داش روزی 4 بار زعفرون میداد Telegh_59
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ 107
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 17:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
@زندگی
<:
عه ! خوشحال شدم.. گفتم شاید نام کاربریم یادت رفته باشه ^^

خوبی؟ (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، *Aɴѕel*

سگ با تو ازدواج نمیکنه اوسکول Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، Prometheus ، моои

[quote='THEDARKNESS' pid='3751754' dateline='1619880704']
میرن ادماااااااااااااااااااا
از اوناا فقطططططططططططططط...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان