امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 "

(23-09-2015، 18:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:05)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:03)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:00)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا منوچه به دیدن فیلم -_-

:| الان که بازیات ته کشیده یه سرگرمی دیگه پیدا کن
MWروحالشو ندارم
GHOSTSروحالشوندارم
AWروحالشوندارم
GTAهم حالشوندارم
:|
برم اهنگ موردعلاقموبگوشم
نمیگم بازی کن -.--
میگم جا بازی کردن فیلم دیدنو تفریحت کن -.->-<

رمان معرفی کنم؟
اسطوره رو بخون
از نت دان کن
عالیه^_^
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
آگهی
سلام نسیم بیا تلگرام کارت دارم
" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 " 113
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
ها ها ها :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(23-09-2015، 18:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی غم انگیزه cry girl
بیا باهم گریه کنیم
cry girl cry girl
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(23-09-2015، 18:10)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:05)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:03)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:00)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا منوچه به دیدن فیلم -_-

:| الان که بازیات ته کشیده یه سرگرمی دیگه پیدا کن
MWروحالشو ندارم
GHOSTSروحالشوندارم
AWروحالشوندارم
GTAهم حالشوندارم
:|
برم اهنگ موردعلاقموبگوشم
نمیگم بازی کن -.--
میگم جا بازی کردن فیلم دیدنو تفریحت کن -.->-<

رمان معرفی کنم؟
اسطوره رو بخون
از نت دان کن
عالیه^_^
رمان ترسناک و خشن بگو بش و کمی هم احساسی
ستاره ای که ستاره بود خوبه
شاید تلخ شاید شیرینم خوبه
+
کنترل پنل کاربر اطلاعیه ها (2,891) فهرست دوستان عوض کردن حالت من ارسال‌های جدید ارسال‌های امروز پیام‌های خصوصی (نخوانده 0، مجموع 74)
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(23-09-2015، 18:11)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نسیم بیا تلگرام کارت دارم

جونم؟
تلگرامم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(23-09-2015، 18:13)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی غم انگیزه cry girl
بیا باهم گریه کنیم
cry girl  cry girl
cry girl

به درک:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_492a3.png

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
(23-09-2015، 18:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 18:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی نیس بحرفیمــــــ؟

سلام
من هستم(:
عشقمـــ Heart

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، sober
من علی ُ به اخطار دعوت میکنم ! cof
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Jack Daniel'ѕ ، sober
هی خدا |:
علی با من بحرف|:
خسته شدم|:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان