امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 10:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفت :بی من چه میکشی؟ گفتم :نفسسسسسسسسسسس!!! چیه؟؟؟ توقع داشتین چی بگم؟؟؟!! هههههههه آره عزیزم اینجوریاس اون ک ازمن گذشت واسه من درگذشت... روحش توگورش و یادش توحلقش!!

LiKe for you !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 115
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N ، MR.FARZAM
آگهی
پسربه پدرگفت ازدختر همسایه خوشم میادوازش خاستگاری کردم, پدر گفت پسرم حقیقت اینه که اون خواهرته ونمیتونی باهاش ازدواج کنی ولی مادرت نفهمه
پسر به مادرماجرا رو میگه, مادر میگه توپسر این مرد نیستیو...
بزودی هرروز ساعت۲۲ و تکرار ان روز بعد ساعت ۱۱ از GEM TV
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
(06-02-2014، 10:51)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاید جرعت و حقیقت بازی کنیم یکی لینک میده
مونا جونTongueTongueTongue

انسي =)
گــفـتگـوے آزاد【77】 115
(06-02-2014، 10:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:48)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی متاسفانه Confused

خاک عالم بر....Tongue
پرسپولیسم تیمهBig Grin

دهن منو وا نکن برادر-___-!

بروووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بوس بچه ایBig GrinBig GrinBig Grin
-___-!
بچٌم :|
یو چی ای؟:|
اص من بچٌم:|
ولی زبونمو ندیدیاااااااااااع×
نذار نشونت بدم -___-!

اصن جای بحث وجود نداره هروقت سوم!! اسیا شدین حرف بزنید
گــفـتگـوے آزاد【77】 115
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N
مورد داشتیم که تو عروسی رفیق دوماد یهوووووووو داد زده:
داماد چقدر انتره، ایشالا مبارکش باد!
عروس ازون بدتره، ایشالا مبارکش باد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، LIGHT ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، MR.FARZAM ، ★MoRpHeUsS★
(06-02-2014، 10:51)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبي =0

No !! |:
 سپاس شده توسط ERF@N
بچه ها بای من دیگه حوصله اینجارو ندارمSmile
بای
گــفـتگـوے آزاد【77】 115
 سپاس شده توسط ERF@N
(06-02-2014، 10:53)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:48)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک عالم بر....Tongue
پرسپولیسم تیمهBig Grin

دهن منو وا نکن برادر-___-!

بروووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بوس بچه ایBig GrinBig GrinBig Grin
-___-!
بچٌم :|
یو چی ای؟:|
اص من بچٌم:|
ولی زبونمو ندیدیاااااااااااع×
نذار نشونت بدم -___-!

اصن جای بحث وجود نداره هروقت سوم!! اسیا شدین حرف بزنید

هنوز هم میگم بذار بسته باشع -____-!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ERF@N ، MR.FARZAM
(06-02-2014، 10:54)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بای من دیگه حوصله اینجارو ندارمSmile
بای

برو ^_^ من تازه یادم اومد تو کییی |: !!

T_T حیف که داری میری وگرنه تلـآفی میکـردم !!
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دانشجو :سلام استاد خوابین؟!
استاد :شماره رو چجوری گیر آوردی؟ کدوم دانشجو هستی؟
استاد :کدوم دانشجویی؟
دانشجو :جوابمو ندادین، خوابیده بودین؟؟
استاد :معلومه، ساعت ۳ نصفه شبه!
دانشجو :ا جدی؟ چون من هنوز بیدارم دارم واسه امتحان تو کصافط درس میخونم!!!
 سپاس شده توسط LIGHT ، Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان