امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 15:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت جـآن چطوری گلمـ ؟! Big Grin

سمـآ .. فـاطی هستمـ ^_^ خوشبختمـ ^_^ !

نورییی ^_^ منمـ خیلی دوست دارمـ ^_^

(10-06-2014، 15:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونـم بفهمم..!|:

فاطمه این سمـآ ...شریکـ جرمـه منـه...|: من همـه ی بی انظباطـی..هامـو مدیون ایشونم..!شخصیتِ بزرگیه..!Wink
من چیکـآر کنمـ با این 20 درصـد اونمـ واس دو هفته ؟! T_T

اوه .. همکلاسیته ؟! ..

آره..بود...!دوست دختـرمـه..!^__^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(10-06-2014، 15:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10یـو3 خفه شو بدم میاد از سکوت گُفتن :| [ Big Grin ]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مامان ! |:
زن داییم منو نمی شناسه !! :||
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 15:24)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دوبـآره از 15 تیر تـا آخر مرداد بآید بریم مــدرسه ..
خخخخــ ... پـری یآدته شهـریور پآرسـال رفتـه بودی مـدرسه بعـد اومدی گفت و گو می گفــتی لآک دآشتـی معلمت دعوآت کرده .. ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116
آخی قدیمـا چه خوش بودیم ... هیهییهیهیهیهی ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116

آرع...!Big Grin
 سپاس شده توسط яᎧмιиα

(10-06-2014، 15:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونـم بفهمم..!|:

فاطمه این سمـآ ...شریکـ جرمـه منـه...|: من همـه ی بی انظباطـی..هامـو مدیون ایشونم..!شخصیتِ بزرگیه..!Wink

اوه .. همکلاسیته ؟! ..
FaTi khanOomi ...
manam khOshbakhTam
#E

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 15:16)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 15:11)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخر =)

خوبم تو چی ؟! -_-
یِ کَم بَد :|

سَرَم درد میکـنه..:|

امــروز مـآمــآنَم رف کـآرنآمم و گرف..:|

چند شدی ؟! : )))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(10-06-2014، 15:25)MJ_23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خانوم چه وبلاگ جالبی دارین Smile مخصوصا قالبش

اون قدیمیه ..

این جدیده

http://crazy-girl-hap.blogfa.com/
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، The Darkest Light
(10-06-2014، 15:26)#zeiama# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونـم بفهمم..!|:

اوه .. همکلاسیته ؟! ..
FaTi khanOomi ...
manam khOshbakhTam

سما بچه هارو سپاس کن..!

بـه احترامــه آیسان...سکـوتـ کنید..!Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، The Darkest Light
(10-06-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 15:22)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بع سلام بچه ها بعد از دوران تاریک امتحانات کوفتی من دوباره برگشتم
البته خودمم میدونم چغندر بودنم دوبرابر شدهSmile

فاطمههههههههههههه ^_^ !

سلـام (:

وای خدای من باورم نمیشه آیسان تو هنوز منو یادته!
خخخخخخخ فکر میکردم الآن همه میگن تو کی هستی بابا!Tongue
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-06-2014، 15:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 15:25)MJ_23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خانوم چه وبلاگ جالبی دارین Smile مخصوصا قالبش

اون قدیمیه ..

این جدیده

http://crazy-girl-hap.blogfa.com/

ساده و شیک Smile
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان