امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 21:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ایز هیر-_-...

جییییییییییییغ اون چــآدر من کو؟ >ـ<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner ، Brooklyn Baby
آگهی
(27-07-2014، 21:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:09)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ سلام ستی ._.* !
فدات سلام خوبی جیگر?!
بلاخره اومدی!

داشتم فکر میکردم چرا lady نمیاد
تو کی هستی ?!
درود
سینا
امیررضا گفت دیگه

سینا
مهناز من دوست دارم ._.

خیلی بدم میاد اون پایین خفه خون گرفتین یا زر بزنید یا برید بیرون ی لااقل سپاس بدید اگه هیشکدوم از این کارا رو نمیکنید :|

بیاین بازی رپر های متقلب :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، hanie directioner ، Brooklyn Baby ، I r A n
چاقی خیل یبدع ایسان مگه نه من که نیستم دلم براشون میسوزه

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط hanie directioner
(27-07-2014، 21:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:08)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تر تری؟؟؟؟
شفتالو؟؟؟
دیوونه ^.^

(27-07-2014، 21:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی با چه سرعتی اومدی!
با گوشی اومدم^_^

تو هم اسم منو بگو شفتالو^.^
منم با گوشی اومدم
نمیشه بگم دیوونه
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 116

خدافظ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs ، I r A n ، Brooklyn Baby
(27-07-2014، 21:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ایز هیر-_-...

جییییییییییییغ اون چــآدر من کو؟ >ـ<

|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(27-07-2014، 21:14)arash.brd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاقی خیل یبدع ایسان مگه نه من که نیستم دلم براشون میسوزه

مگه من چاقم که از من میپرسی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 116
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سینا من دیگه نمیدونم بت چی بگم..

کارت از حرف گذشته...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا* ، I r A n ، Brooklyn Baby
من به کسی قرار نیس سپاس بدم ببخشید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان