امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 14:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:36)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم شدیم؟؟؟یا رفتن زیر اب غرق شدن؟

ممد برو به اين نسخه شيوا امتياز بده 5 ستاره بزن..

نميدونم كيان تو انچمن كلا چپن با اين بشر..!! نسخه هاي خودشون همون صفحه اول سريع 5 استار ميشه ولي مال شيوا هنوزم 4 ستارس..!!

برو يه حالي بده..  : )

پدریه میدونی مشکل اصلیشون چیه 
اینکه من باهاشون خوب نیستم
+
و انگاه ک مورد غضب مادر اژدها قرار گیرند باشد که ان روز را نبینند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
آگهی
(27-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:35)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:26)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:24)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییی
نمک رو زخمم نپاش
مخصوصاجای همون که بعدازظهری داشتیم درموردش میحرفیدیم Big Grin مگه نه مریم؟  Wink

ن والا من نمیدونم :|
کیو میگی؟؟؟

مدیونی بدونی و به من نگیا ._.\
نوچ بگم عسل دعوام میکنه :|
بعدا در خفا بهت میگم :|
کی گفته دعوات میکنم؟میدونم فضولی چه حسی داره
مریم توپی وی بگو اینجاابروریزی میشه.شانس نداریم که یهومیبینی الان آنلاین شد
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، *sohillll* ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:37)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:35)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:26)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:24)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییی
نمک رو زخمم نپاش
مخصوصاجای همون که بعدازظهری داشتیم درموردش میحرفیدیم Big Grin مگه نه مریم؟  Wink

کیو میگی؟؟؟
دماغ ضایع Undecided

اهااااااااااا گرفتم خخخخ
اون ک کلا پیام خصوصیه :|

دیگه بدجوری فضولیمو تحریک کردینا ._.\
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
چطورین؟؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:41)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو میگی؟؟؟

کی گفته دعوات میکنم؟میدونم فضولی چه حسی داره
مریم توپی وی بگو اینجاابروریزی میشه.شانس نداریم که یهومیبینی الان آنلاین شد

دیگه ولش کن .. صحبت نکن دربارش :| شاید الان انلاین باشه اصن :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
‏گیاهخوارا ماه رمضونا خیلی سختی میکشن، فک کن روزه ای اونوقت هی چشت میفته به گلدون توی خونه ت. فکرشم عذاب میده.
bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، [ SouL ] ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:41)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:40)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:37)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو میگی؟؟؟
دماغ ضایع Undecided

منو میگی Undecided
منکه همینجام :/
پسرم هر دماغ ضایع ای ک تو نیستی کع :|
همون ک میگفتی خوشگله :|
حالافهمیدیانه؟
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy ، *sohillll* ، -Demoniac-

هعیییییی
نمک رو زخمم نپاش

کیو میگی؟؟؟

نگران نباش پدرت پشتته ._.\
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:41)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:40)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو میگی؟؟؟
دماغ ضایع Undecided

منو میگی Undecided
منکه همینجام :/
پسرم هر دماغ ضایع ای ک تو نیستی کع :|
همون ک میگفتی خوشگله :|

ععععه کی خوشگله|:
خواهشا بحثای تلو اینجا پیش نکش 
ابرو داریمااا خخخخ

سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، -Demoniac-
(27-05-2017، 14:43)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطورین؟؟
ععععع سلام محدثه Smile
امتحان عربی چطور بود؟؟
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان