امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 14:44)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:43)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطورین؟؟
ععععع سلام محدثه Smile
امتحان عربی چطور بود؟؟

یه راهیم به من بگین5تافصل ریاضیودرعرض نیم ساعت بخونم و20بشم
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy ، *sohillll* ، -Demoniac-
آگهی
(27-05-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، ÆMÆշЇÑζ ، MAMAD*ALONE ، Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 14:48)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:45)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیونی بدونی و به من نگیا ._.\
نوچ بگم عسل دعوام میکنه :|
بعدا در خفا بهت میگم :|

نگران نباش پدرت پشتته ._.\

من اخرش نفهمیدم :| بین تو و هانا و محمد کدومتون پدرمین ؟؟ کدومتون مادرم ؟؟ :|
پای منو چرا میکشین وسط باو
عجب
این تسبیح من کووووو
بحث داره به جاهای باریک کشیده میشه
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، *sohillll*
(27-05-2017، 14:45)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

GOOD NIGHT my childgrou129f

good night My Daughter
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 14:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 14:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

سپاس شده توسط [ SouL ] ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 14:48)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:45)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:38)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پای منو چرا میکشین وسط باو
عجب
این تسبیح من کووووو
تو خودت گفتی پدرت منم :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 14:51)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 14:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام بَر شُما

سلام محی (:

سلام الی (:
چطوری دارلینگ؟

من خوبم (:
تو چطوری ._.

شوخی بسه ممد...فک کردی نمیفهمم؟؟!4fvf
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE

(27-05-2017، 14:35)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن والا من نمیدونم :|
کیو میگی؟؟؟

فعلا بینِ عُلما اختلاف افتاده
بذار یه مذاکره با هم بکنیم نتیجشو بهت اعلام میکنم فرزندم ._.\
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، MAMAD*ALONE ، Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ
من برم قران بخونم :|
فردا امتحان دارم :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، [ SouL ] ، MAMAD*ALONE ، #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان