امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

سلا ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Adl!g+
آگهی
(23-06-2014، 8:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

باس با کمیته امداد امام خمینی یه تماس بگیرم...

اینوریا ک وضعشون خیلی خرابه...:|

)))))):
طرف ما مردم چون زیاد خونه ندارن و فقیرن وسط استادیوم ... :|
اینجا ک انقدر بدبختن پول ندارن برن استادیوم...

میان خونه ما:|.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-06-2014، 8:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلا ...
من مگه گالری توام؟ اصلا من عکس دختر مردمو واسه چی باید داشته باشم؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
این صابر دو سال پیشم 27 سالش بود .___.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-06-2014، 8:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)))))):

اونایی که من گفتم خوباشون بودن وگرنه وسط هر کوچه ای یه سری یا علی یا علی کارو شروع کردن:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 8:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)))))):

اونایی که من گفتم خوباشون بودن وگرنه وسط هر کوچه ای یه سری یا علی یا علی کارو شروع کردن:|
باس یه سر بیام اونور یه آمار برا کمیته امداد بگیرم:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-06-2014، 8:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلا ...

دختر مردم ?cry girl

چرا اقد زود منو فروختی ?cry girlcry girl

باو عکسو رد کن بیاد :| من ک میدونم داریش :|

درضمن -_- من دخترم ... -_- عمت دختر مردمه ...cry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=96599

:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(23-06-2014، 8:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس یه سر بیام اونور یه آمار برا کمیته امداد بگیرم:|..
آمار فوق العاده زیاده. برزیل از کشورهای دوست و همسایه درخواست کمک کرده

(23-06-2014، 8:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلا ...

دختر مردم ?cry girl

چرا اقد زود منو فروختی ?cry girlcry girl

باو عکسو رد کن بیاد :| من ک میدونم داریش :|

درضمن -_- من دخترم ... -_- عمت دختر مردمه ...cry girlcry girl
از وقتی راهو کج رفتیو و جاستین شد عشقت دیگه دختر من نیستی! اینقدرم گریه نکن:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dead Silence
من گرسنمـه !

حـوصلم سـررفتـه !

تو یخـچالم چیزی نی >ـ< !

کـآش میشد یــه کارجـآلبی کرد !؟

بستنی ساز مـجیک !

شادی کنید و شیطونی کنید در عرض 3 دیقه بستی بخورید ||||||||||||||||||||||||||||||||: ... !
 سپاس شده توسط Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان