امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

الان سارا داره به من فوش ميده
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(27-07-2014، 21:37)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز؟ شما دخترا که نمیتونین جلوی ما پسرا وایسین
حرفه اضافه موقوفDodgy
وگرنه خودم دهنتو آسفالت میکنمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 128

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(27-07-2014، 21:46)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا گارموسا بازم اومد

اون کلمه تلفیقی از زبون ایتالیایی و کره ای اصد -_-
یه بنده خدا رو فرار دادین

از بقیه بگذرین

-------
پروفایل یک نفری اینو نوشته!Confused
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، الیکا0
(27-07-2014، 21:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:37)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفه اضافه موقوفDodgy

منم همراهیش میکنم -_-
 سپاس شده توسط hanie directioner
(27-07-2014، 21:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی فازه خواهره منو بگه لدفن ! :|||
http://8pic.ir/images/lpi9tn2cgwijt2g1zznd.jpeg

فازش هست لولو :3 .. !

:|
تارا رو دیده :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، امیررضا* ، hanie directioner ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►
چگا

پها ماما

مامانیمم

کوثر مامانیم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(27-07-2014، 21:49)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفه اضافه موقوفDodgy

منم همراهیش میکنم -_-
من روبه روتون وای میسم:|
(27-07-2014، 21:49)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگا

پها ماما

مامانیمم

کوثر مامانیم

به چه زبونی میحرفی -_- خآله فرهنگ خانواده ی ما رو حفظ کن -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

حرفه اضافه موقوفDodgy
بلدی آسفالت کنی؟
تو شهرداری کار میکردی حانیه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان