امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 17:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:48)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنید واسه دفترتون کارمند میخواین و کسی که میاد مصاحبه باباشم میاره
استخدامش میکنید ؟ اگه نه چرا ؟
باباش رو بخاطر اینکه‌انقدر هوا بچشو داره استخندام میکنم بچه رو میفرستم بره . 
جدا از شوخی مصاحبه با خود شخص انجام میشه .‌باباش اجازه ی حضور نداره اصلا
بابا خسته شدم واقعا
هی میگم نیا ، میاد هیچ عوض منم حرف میزنه

(05-04-2026، 17:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:48)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال جالبی بود،
بستگی به این داره که اولا برای چه کاری نیرو میخوام بگیرم تو دفتر خیالیم، دوما آیا پدرش رو فقط آورده تا تو شرکت و یا اینکه تو جلسه مصاحبه بشینه کنارش و کمکش کنه.

البته اگر اون شخص آدم خاصی باشه که خدمتش ارادت داشته باشم یا باهاش حال کنم اصلا هیچ کدوم مهم نیست و استخدام میشه که باشه و حال کنیم دست جمعی تو شرکت خیالیم.
نه من نمیخوام بابام بیاد بهش میگم منو برسون یهو میبینم وسط مصاحبه پا میشه میاد داخل
مثلا چند وقت پیش یه کار خیلی خوب پیدا کردم طرفم گفت از 15 بیا کار
بعد یهو بابام اومد حرف زد اونم گفت زنگ میزنیم دیگه هم زنگ نزد
خودشم اومد سیاسی حرف زد کل جدو آباد خ م رو فحش داد رفت |=
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، شـــقآیــق
آگهی
(05-04-2026، 17:50)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش ما ذاتا ادم خوبی هستیم تو خودتم هسی منکر نشو
تش هم در همه ما زندس خیالت راحت
@shahid 
یک ساعت از تو داره دفاع میکنه . باز برو پاچه خاری اخوندارو‌ کن

ببین میبینی قدر منو کسی نمیدونه

سپاس شده توسط Mr.Robot ، shahid
(05-04-2026، 17:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا نه
چی ادم ماستیه گلیم ک هیچی جورابشم از اب نمیتونه بکشه بیرون
باید مخفیانه برم مصاحبه گویا
 سپاس شده توسط هلی
(05-04-2026، 17:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلیا حقوق نمیده
این‌هلیایی که من میبینم‌جلو ما مظلوم‌نمایی میکنه .‌ پاش بیوفته جیب شهیدم میزنه

ن داداش
من نگاه ب تیزیم نکن
اول سرشو میبرم بعد عذاب وجدان میگیرم همیشه تو همه چی
دلم دل مورچه.خشمم خشم سگ هار متاسفانه

(05-04-2026، 18:00)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا خسته شدم واقعا
به بابات نگو 
 یه اسنپ چقدر مگه هزینشه
 سپاس شده توسط Emmɑ
(05-04-2026، 18:01)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا نه
چی ادم ماستیه گلیم ک هیچی جورابشم از اب نمیتونه بکشه بیرون
باید مخفیانه برم مصاحبه گویا

عه خودت بودی
حس میکنم جدیدا سوتی دارم زیاد میدم (:

سپاس شده توسط Emmɑ ، shahid
@Emmɑ

طبیعیه
همراه پدر که هیچ
امروز یه پدر برای دخترش آمده بود دنبال کار
برای من نشان دهنده خانواده‌ای بود که اصیل بودند و پدری که همراه و نگران دخترشه!
خیلی ارزش ها این روزها کمرنگ شدند ولی نشان دهنده یک خانواده پایبند به ارزش ها بودند به نظرم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط Emmɑ ، dadachkaiko
(05-04-2026، 18:00)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 17:50)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid 
یک ساعت از تو داره دفاع میکنه . باز برو پاچه خاری اخوندارو‌ کن

انتخاب های بدی داری . تو ازش دفاع‌ میکنی این به کیک ساندیس تورو میفروشه 
 سپاس شده توسط هلی
(05-04-2026، 18:00)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا خسته شدم واقعا

(05-04-2026، 17:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال جالبی بود،
بستگی به این داره که اولا برای چه کاری نیرو میخوام بگیرم تو دفتر خیالیم، دوما آیا پدرش رو فقط آورده تا تو شرکت و یا اینکه تو جلسه مصاحبه بشینه کنارش و کمکش کنه.

البته اگر اون شخص آدم خاصی باشه که خدمتش ارادت داشته باشم یا باهاش حال کنم اصلا هیچ کدوم مهم نیست و استخدام میشه که باشه و حال کنیم دست جمعی تو شرکت خیالیم.
نه من نمیخوام بابام بیاد بهش میگم منو برسون یهو  میبینم وسط مصاحبه پا میشه میاد داخل
مثلا چند وقت پیش یه کار خیلی خوب پیدا کردم طرفم گفت از 15 بیا کار
بعد یهو بابام اومد حرف زد اونم گفت زنگ میزنیم دیگه هم زنگ نزد
خودشم اومد سیاسی حرف زد کل جدو آباد خ م رو فحش داد رفت |=

واقعا یه سری مساعل هر خانواده ای عجیب و غریب هست، بحث اینه که اگه نگی و خودت بری مصاحبه بعدا نمیگه چرا نگفتی؟ میشه بپرسم کار هایی که تا الان رفتی مصاحبه تو چه زمینه ای هست؟ شاید از نوع کارایی که انتخاب کردی خوشش نمیاد؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، shahid
(05-04-2026، 18:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:00)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتخاب های بدی داری . تو ازش دفاع‌ میکنی این به کیک ساندیس تورو میفروشه 

فرق همینه دیگه هیییییی ارزش زیادی میدم ب همه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان