27-05-2017، 15:36
(27-05-2017، 15:34)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پیداش کردیم ↘↘↘↘↘↘↙↙↙↙
(27-05-2017، 15:31)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پیشت میمونم تا وقتی مامانمو پیدا کنیم
(27-05-2017، 15:28)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب حل شد دو نفرو یاد گرفتم
(27-05-2017، 15:27)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 15:25)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترکیب هانا و الی شده هلی ک گذاشتن رو من که بچشونم ک در وقع بچشون نیسم :|
الان یه واقعیتو با من در میان بگذار اسم خودت چیه :297:
اها ینی هانا و الی ازدواج کردن تو بچشون شدی
اسم خودم مریمه:|
همون سیب زمینی بگی راحت تری فک کنم :|
اره![]()
نه عشخم هلیه منی تو نوه ی گشنگم
حالا بریم مادرتو پیدا کنیم اگرم دوس نداری پیش خودم زندگی کن![]()
![]()
مامانبزرگ مهربون
(27-05-2017، 15:34)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 15:24)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی بگه مامان من کیه؟؟؟ .___.شیوا تو مامان بزرگ پدریمی یا مادری؟؟؟
من مامانمو میخواااااااااااااااااام
جانم مامان چی شده
دخترم کجا ول کردی تو جمعیت بچرو