امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 15:34)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:31)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:28)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:27)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:25)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترکیب هانا و الی شده هلی ک گذاشتن رو من که بچشونم ک در وقع بچشون نیسم :|

الان یه واقعیتو با من در میان بگذار اسم خودت چیه :297:

اها ینی هانا و الی ازدواج کردن تو بچشون شدیgun

اسم خودم مریمه:|
همون سیب زمینی بگی راحت تری فک کنم :|
اره Big Grin  Smile
خب حل شد دو نفرو یاد گرفتم 
نه عشخم هلیه منی تو نوه ی گشنگم 
حالا بریم مادرتو پیدا کنیم اگرم دوس نداری پیش خودم زندگی کن 129f
من پیشت میمونم تا وقتی مامانمو پیدا کنیم  Smile  Smile  Smile  مامانبزرگ مهربون Tongue
پیداش کردیم ↘↘↘↘↘↘↙↙↙↙
(27-05-2017، 15:34)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:24)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بگه مامان من کیه؟؟؟ .___.شیوا تو مامان بزرگ پدریمی یا مادری؟؟؟
من مامانمو میخواااااااااااااااااام crying

جانم مامان چی شده

دخترم کجا ول کردی تو جمعیت بچرو 2mo5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(27-05-2017، 15:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:
نوموخواام اينطوري...

اصن من ميرم پيش نامادريت...

خدافس  :||

پدریه من تو باید پشت من باشی بدنیا اومدی ک این فرمانروایی رو پس بگیریمConfused5B:

كدوم فرمانروايي؟؟ O__O

فلشخور bathtime

: ) پيش به سوي فرمانروايي...

+

شيوا تو اين همه فرزند داشتي پدر كه نداشتي نه؟؟؟

من تنها پدريه بودمم ديگ ...يا نكنه بازم پدر داشتي :|
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 15:36)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:34)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:24)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم مامان چی شده

تو ب من الکی گفتی مامانمی crying  crying  crying
محمد میگه مامانم الهس crying  crying

قربون دخترم برم احساس دوگانگی پیدا کرده
محمممممدددددد؟؟؟؟؟؟؟من مامانشم الی باباشه
ول کن مامان جان عمو محمد شوخی میکنه
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 15:36)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:32)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده 1376 بار در 663 ارسالkaffe2

با تشکر از همکاریِ همه ی عزیزان D=

تبریک میگم تبریک میگم 
به این مناسبت همین الان افطار شد497

میسی میسی ^__^
جشن بگیرید برام D=
افطار o__o
یکی به من قرمه سبزی برسونه .___.

جشن جشن هووقااااااا شکلک ندارم قبلنا خیلی داشتم
pill

الان چه احساسی داریدinrv
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 15:36)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم مامان چی شده

محمد خدا بهت رحم کنه Big Grin
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، MAMAD*ALONE ، Mïņ̃†êR
برو بزنش مامان :|
منو دچار دوگانگی شخصیت کرد :|
مامان بزرگ شیوا مرسی مامانمو پیدا کردییییییییییییی
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 15:30)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 15:29)*sohillll* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبون درازی نکن
آره قبل ازظهررفتن.خبرداری عمه بابات مرده؟
خسته نباشی سرآشپز Tongue
جدیییی؟؟؟بالاخره مرد؟؟؟بدبخت فسیل شده بوددیگه
نمیدونستی؟آره بیچاره.موندم توکی میخوای یکم احساس به خرج بدی
ایناهم فردامیخوان برن فسا.منم میخوام بیام پیشت لولونخورتت Big Grinتاهفتمش درخدمتیم
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 15:37)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم مامان چی شده

قربون دخترم برم احساس دوگانگی پیدا کرده
محمممممدددددد؟؟؟؟؟؟؟من مامانشم الی باباشه
ول کن مامان جان عمو محمد شوخی میکنه
شت عمو شدم |:

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 15:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

: )  پيش به سوي فرمانروايي...

+

شيوا تو اين همه فرزند داشتي پدر كه نداشتي نه؟؟؟

من تنها پدريه بودمم ديگ ...يا نكنه بازم پدر داشتي  :|

من همیشه فرزند داشتم هیچگاه زاده نشدم !!!
تواولین و اخرین پدریه هستی !!!
+
چه احساسی داشتی وقتی اولین بار بهت گفتم من قدیمیم؟قبل از اینکه به تیم مدیریت برگردم
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(27-05-2017، 15:38)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بزنش مامان :|
منو دچار دوگانگی شخصیت کرد :|
مامان بزرگ شیوا مرسی مامانمو پیدا کردییییییییییییی

زورم نمیرسه بده بابات بزنش))):
الییییی تو طرف زنتی یا بقیهههه باشه مگ شب خونه نیای
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان