امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤¢گفتگو آزاد نسخه 235¢¤

نگو دخی بدم میاد .. سوسول -_-

سلام پریا و مرضی ..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(22-04-2015، 19:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله الرحمن الرحیم.__.
مرسی از این فرصت گرانقدری ک به بندع دادید
اهورا جهانی
19 ساله
تهران هسدم:|

پـسـرآ چـن سـآلـگـی مـیـرن سـربـآزی؟

یِ ذره دآغ دلـتُ تـآزه کُـنـم :V

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=221559

معافم دخی(((=
دماغ سوخته؟:vvvv
+
سلام پریا Angel

ایـن شـآنـسـه مــن دآرم ):
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
(22-04-2015، 19:41)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:37)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:34)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی غریبه :v

سلام اهورا ._.

رزی کیه ؟ ._.

من MR.Ban هستم ._.

:vvvvvv
اهورا کیه؟._.
منم Mr.hamoni k mikhasti ban koni  هستم._.

آها یادم اومد ._.

میگم چه قد آشنایی .. خوب شد یادم انداختی اون روز یادم رفت بنت کنم

نه ببین قرار بود منو بنفش کنی|:
الزایمر داری شما._.
من پسر خوبیم:vvv

بن فشانی ؟ .-.

مشخصه ._.

کی بنفش میشم؟.__.
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Brooklyn Baby ، Mason
سلامـ پریا و رُزی :|
 سپاس شده توسط Mason ، Interstellar ، Tɪɢʜᴛ ، ღSηow Princessღ
(22-04-2015، 19:42)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا و مرضی ..

ضعیفه خوبه؟|:
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، Tɪɢʜᴛ
(22-04-2015، 19:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:41)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:37)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:vvvvvv
اهورا کیه؟._.
منم Mr.hamoni k mikhasti ban koni  هستم._.

آها یادم اومد ._.

الزایمر داری شما._.

بن فشانی ؟ .-.

مشخصه ._.

کی بنفش میشم؟.__.

من از هیچ جا خبر ندارم :|

(22-04-2015، 19:43)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی کیه ؟ .-.
(22-04-2015، 19:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:42)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا و مرضی ..

ضعیفه خوبه؟|:

خودت چی فک می کنی ؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، Tɪɢʜᴛ
(22-04-2015، 19:42)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:39)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:37)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاه یاه یاه ._.

خنده شیطانی؟:vvvvvvv

ب نامـ خُدا .. ._.

آره ((= .. ها ها ها :>>

مشکوکی مرضی((:
+
چ پسره کوتولست:|

من ؟ .___. ..

نه بابا چ مشکوکی ._. .. :||

من خیلیمـ عادیمـ .. ^_^ :|

خُ دختره رفته اون بالا پسره کوتوله شده دیگه :|

عکس قشنگیه ، دوسش دارمـ (:

تصویر واضحه:|
عه ندیدم رفته اون بالا

+

روز مرد کیه؟ Angel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Tɪɢʜᴛ
چ شلوغ بود آ :|

یهو خلوت شد -_- ..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Interstellar
(22-04-2015، 19:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معافم دخی(((=
دماغ سوخته؟:vvvv
+
سلام پریا Angel

ســلام اهـورا .. Angel
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(22-04-2015، 19:44)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 19:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها یادم اومد ._.

الزایمر داری شما._.

بن فشانی ؟ .-.

مشخصه ._.

کی بنفش میشم؟.__.

من از هیچ جا خبر ندارم :|

(22-04-2015، 19:43)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی کیه ؟ .-.

(22-04-2015، 19:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا و مرضی ..

ضعیفه خوبه؟|:

خودت چی فک می کنی ؟

خوبه دیه مشتی هم هس:v
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان