امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 23:32)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 23:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا باهم گمریمD:

باوشه^^D:
Heart
عجب..
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(01-05-2021، 23:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دو تا استرستونم باکلاسه من وقتی استرس دارم بیشتر میخورم وزنم بیشتر میشه بعد شما دو تا هی کم میکنید. شانس نداریم.
@βάરãɲ
@shghyegh
@:

خخخخ اره من انصافا وقتی استرس داشته باشم یا عصبی باشم نمیتونم هیچی بخورم : /
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
(01-05-2021، 23:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان ۱ ساله میخوام برم بیمارستان ببینم تاندون های پام درست شدن یا نه هنوز وقت نکردم برم.

کلا ماها که ده تا شرکت تو دبی داریم پنج تا تو ایران.. و صدتا تو سایر نقاط..وقت نمیکنیم سرمون رو بخارونیم 129f
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh ، βάરãɲ
(01-05-2021، 23:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 23:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دقیقا از دو روز قبل نوروز تا الان نزدیک ۵ کیلو کم کردم
استرس نداشته باش ، قشنگ تموم دمو دستگاه ادمو خراب میکنه

حاجی این ۱۰ روز من تموم شدم
خیلی داغون شدم Dodgy
_
آها راسی الان خلوته بزار خبری ک داشتمو بگم
اگ‌کسی بود دعا کنه ):

آخیه فدات بشم Undecided
عه اره اره بوگو
=/
/=

ناشناس -_-
شب خوش. من رفتم. یادتون نره دعا کنید به ارزوهام برسم.
@shghyegh
مخصوصا تو بدهیتو صاف کنی ها قشنگ

(01-05-2021، 23:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 23:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان ۱ ساله میخوام برم بیمارستان ببینم تاندون های پام درست شدن یا نه هنوز وقت نکردم برم.

کلا ماها که ده تا شرکت تو دبی داریم پنج تا تو ایران.. و صدتا تو سایر نقاط..وقت نمیکنیم سرمون رو بخارونیم   129f

تیکه ننداز .
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ ، Prometheus
(01-05-2021، 23:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش. من رفتم. یادتون نره دعا کنید به ارزوهام برسم.
@shghyegh
مخصوصا تو بدهیتو صاف کنی ها قشنگ

(01-05-2021، 23:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا ماها که ده تا شرکت تو دبی داریم پنج تا تو ایران.. و صدتا تو سایر نقاط..وقت نمیکنیم سرمون رو بخارونیم   129f

تیکه ننداز .

خخخخ باوشه =)
شب خووووش
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
@"صباnafas"
زنده ایی؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
(01-05-2021، 23:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 23:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی این ۱۰ روز من تموم شدم
خیلی داغون شدم Dodgy
_
آها راسی الان خلوته بزار خبری ک داشتمو بگم
اگ‌کسی بود دعا کنه ):

آخیه فدات بشم  Undecided
عه اره اره بوگو

خدا نکنه دیونه/=
_
اون یارو خاستگارع بود بدبخت الان ی هفتس گم شده بنده خدا
امروز صب باباش زنگ زده بود ب بابام میگف پسرمون ی هفتس ک ازش خبری نیTelegh_01
_
خلاصه ک دعا کنید شوهر ایندم پیدا شه
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
@حسین کرمانشاهان سلام بیا با @حسین عمو شاهی آشنا شو
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ
(01-05-2021، 23:40)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 23:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخیه فدات بشم  Undecided
عه اره اره بوگو

خدا نکنه دیونه/=
_
اون یارو خاستگارع بود بدبخت الان ی هفتس گم شده بنده خدا
امروز صب باباش زنگ زده بود ب بابام میگف پسرمون ی هفتس ک ازش خبری نیTelegh_01
_
خلاصه ک دعا کنید شوهر ایندم پیدا شه

چرا به من نگفتی ** عنتر**؟ :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان