03-08-2013، 13:00
در مملکتی که زنان فاحشه فراوانند ...........
شک نکنید آن مملکت پر از مردان هـــــــــرزه است.....
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||||||||
03-08-2013، 13:00
در مملکتی که زنان فاحشه فراوانند ...........
03-08-2013، 13:03
خیلی وقته که دیگه نه از اومدن کسی ذوق زده میشم
نه کسی از کنارم بره حوصله دارم نازشو بخرم که برگرده.. آدم بی احساسی نیستم بی معرفت و نا مرد نیستم یه زمانی یه کسایی وارد زندگیم شدن که یه سری بــــاورامو از بین بـــردن!!
03-08-2013، 13:06
من زنم....
در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند.
03-08-2013، 14:44
چند وقتیست،تمام چای هایم ســـــــــــرد میشوند؛ وقتی بی اختیار،داغ خاطــــــــراتت هستم...
03-08-2013، 16:47
"دیــــگـر صآف راه نمےروم..."
مهـــــم نـــــیست مےگویند سالم نیستی مهم این اســــــت که تـــــــو مےدانی... غــــــم نبودنت ... اینگونه کمرم رآ خــــــــم کرد...
03-08-2013، 16:54
آدمهای تنها
آزروهای کوچکی دارند شبیه اینکه کسی در خانه را به رویشان باز کند ....
03-08-2013، 16:56
دل ـمْ ميـ خوآسـتْ زَمـــــآن رآ بـہ عَقَــبْــ بآز مـے گردآنـــــــــدَم...
نَـہ بَرآے اينکــــــہ آن ـهايے کــہ رَفتَنــــــــــد رآ بآز گــــــــردآنَم ... برآے اينکــــــــــہ نَگــــــذآرَم بي ـآيَنـــد ....!!
03-08-2013، 17:00
من زن خواهم بود
مرا كه بپیچید در روسری و چادر با چشمانم چه می كنید چشمانم سرشار از زندگی و عشق است مرا كه بپیچید در برقع با راه رفتنم راچه می كنید؟ راه رفتنی كه زیباتر است از هر رقصی ست... مرا كه بكشید با گلی كه می روید بر خاكم چه می كنید ؟ كه عطرش مست می كند همگان را من زنم
03-08-2013، 17:08
چـه کَسـی گُفـته که مَـــــــن تَنــــهایَم؟!...
مَـــــــــن، سُکـوت، خـــــــاطِرات، بُغـــــــض، و اَشــک،هَمـــیشــــــه با هَمیـــــــم...!! بِگُــــــــذار تَنـهایــی اَز حَســــودی بِمیـرَد!
03-08-2013، 17:09
من زنم
چکیده ی عشق .. مهر .. لطف آفریدگار گاه .. تن داده به تمام سختی روزگار من ضعیفه نیستم .. ای قویترین آفریده .. ای همدم تمام قدرتم در نگاهم نهفته .. ... همه در قلبم ... همیشه پا به پای تو .. در تمام دردسرهای دنیایی پر از سکوت شدم .. پر از قناعت شدم .. پر از همراهی بودنم اگر به چشم تو نمی آید .. برای چند لحظه حذف کن مرا از دنیایت ببین بدون من .. بدون این همخانه چگونه گرم میشود .. تمام زندگیت؟!؟!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|