امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 14:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا من دیگه زنت نمیشم
فّاّزّ گِرِفّتّیّ خَفَن یّاّدِتّ بّاّشّه فّیّوّزِتّ دَسّهّ مّاّسّ
بعـضـــیـــا هیچوقتــــ گرسنهـــ نمیموننــ√ چونــ همیشهــــ حسرتـــ ما رو میخورنـــ√
عٌمًو جّـونِ تٌـأ دٍیروز تٌـأتٌـی تٌـأتٌـئ حًألَأ وأسِـ مًأ شُـدٍی قُأطِی پأتٌـی?
#انتقام  #لاتی

خدا شفات بده دختر خاله :|
مّآ بَرِّآیُِّ دیِّگَرًّآن حآلِّ قَشَّنِّگًّیُّ سآخًَُِّتیَِّمِّ قِیَّمًتًَّش رآِّ بّآ دِلَ تَنِّهآیِمآنَُ پَردآخًَّتّّیَُم
_خوش بحالت +چرا؟ _ همیشه میخندی +شبامم دیدی _نع + از روزامم بیشتر میخندم کلاً اســـکولــــم??
اهویی دارم خوشگله فرار کرده پدرسگ:/
-تو خیلی زشتی *توهم خیلی خوشگلی -جدا چرا؟ فقط خواستم هردومون دروغ گفته باشیم
قبلنح میگفتنح اینح بی صاحابوح بزار پایینح و بروح پایع درساتـ༒︎?︎︎︎ᴥ︎︎︎?︎︎︎ الانح میگنح این بی صاحابوح بگیروح برو پایع درصاتSmileシ︎꧁
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
(12-05-2021، 14:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکش حاجی آخرش کچل میشی عزب می مونی

ما نژادمون عرب نیس..

خلاصه از ما همینه

نکته ای بسی ظریف بودTelegh_01
ریه رو چه میکنی؟ !
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
حسام خاک تو سرت
دلم تنگ شد cry2چیکار کردیcry2اصن صفا نداره گفتگوcry2حسامممcry2حشامممممcry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(12-05-2021، 14:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرار بود من واسش زن پیدا کنم
با ویژگی هایی ک خودش خواسته و این قضیه ی اجازه دادن فک کنم نایاب تر شد یافتنش

چرا خودت زنش نمیشی؟ سینگل نیسی؟
پسر سن بالا خوشگل خوشتیپ
چشه
چرا سینگلم ، حوصله و وقت رابطه ندارم ._. ارتباطات پدر فرزندیُ خراب نکن لعنتی D:
خیلی هم خوبه v:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 14:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 5روز دیگه

نه
کردیمش ۱ روز‌^^

هوراااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus ، *VENUS*
(12-05-2021، 14:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 5روز دیگه

نه
کردیمش ۱ روز‌^^

مرسی♥️
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، *VENUS*
(12-05-2021، 14:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا شفات بده دختر خاله :|
مّآ بَرِّآیُِّ دیِّگَرًّآن حآلِّ قَشَّنِّگًّیُّ سآخًَُِّتیَِّمِّ قِیَّمًتًَّش رآِّ بّآ دِلَ تَنِّهآیِمآنَُ پَردآخًَّتّّیَُم
_خوش بحالت +چرا؟ _ همیشه میخندی +شبامم دیدی _نع + از روزامم بیشتر میخندم کلاً اســـکولــــم??
اهویی دارم خوشگله فرار کرده پدرسگ:/
-تو خیلی زشتی *توهم خیلی خوشگلی -جدا چرا؟ فقط خواستم هردومون دروغ گفته باشیم
قبلنح میگفتنح اینح بی صاحابوح بزار پایینح و بروح پایع درساتـ༒︎?︎︎︎ᴥ︎︎︎?︎︎︎ الانح میگنح این بی صاحابوح بگیروح برو پایع درصاتSmileシ︎꧁

به کدامین گناه این اسکل شده دختر خاله بدبخت من؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 14:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:07)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میخوای با اون کات کن ))):

منو تو دو راهی نزار

قرار نبود با من تو دو راهی بمونی خائن
همه عکساتو پاره میکنم )):
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 14:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
کردیمش ۱ روز‌^^

هوراااااا

حق نداری به ححسام نزدیک بشیا...قاتل
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 14:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه که الکی الکی به وجود نمیاد._.
+
موهای منم خرماییه<:
ولی هیچچچچچ خاطر خواهی ندارم.-.

خب اینا تازه بچه میخواستن، هنوز تولید نشده بود  Telegh_01
+
دیدی دختر خودمی؟ (:
-.-
+
خیانت نکن بزار حداقل دخترت بمونم<:
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، esiesi ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان