21-07-2017، 13:33
(21-07-2017، 13:27)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مواظب حرف زدنت باش
(21-07-2017، 13:22)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2017، 13:16)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2017، 13:13)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2017، 13:12)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه میخوایم حقیقت کشف کنم
اینکه نمیخوامت؟
اینکه کفتار هستی اینکه تا یکی بهتر از من دیدی ولم کردی از اینکه دیگه لایت نمیکشم سنگین میکشم از اینکه اون حروم زاده کی بود جای منو گرفت
نه میبینم زبون دراز شدیا
فک نکنم من کفتار باشم اینی که گفتی خودتی
اره خیلی ازتو بهتره اخلاقشم خوبه دیشب اومد حرفامونو هم زدیم تا هفته دیگه عقدم میکنیم تاچشت دراد حق نداری بهش توهین کنی توهم برو بادخترخالت باش کسی جاتو نگرفته هیچ جایی توقلبم نداشتی
خو گوه خوردی از اول باهام دوست شدی
بهت گفتم نمیخوامت تو کنه بودی