امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 11:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازخطا ممنون باشه پوس به این خوشملی

اگه سفید بودم مث بقیه جوش زیاد میزدم بعد جاش میموند

ولی من اصلا جوش میزنم گاهی اونم کوچولو

نخودی

ماذا فازا خواهرم ؟ :|

تو داری میگی من دلم میخواست پوستم سفید باشه :|

تو هنو 14 سالته زوده برات جوش بزنی :||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگوی آزاد [206] 143
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، saba 3
آگهی
اوفف صندوقم پر شد ._.

آیساان منو نزن D:

مهناز خوب واس کی بریم ؟

بعد اونوخت همراهی هم میاری یا نه ؟

کجا بریم حالا ؟

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ~Mahnaz~ ، saba 3
(20-09-2014، 11:19)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف صندوقم پر شد ._.

آیساان منو نزن D:

پوففففف خالی کُن >_<

فاطیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ؟ >______________________<

ن من اسکلت نکردم :|

خیلی خری خیلی *نی خیلی -__________________________-

چرا با احساسات من بازی میکنی ؟ >______________<

ینی &*)%^$&$%#%$ چیزی راجب من نگفت ؟ :||||
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، saba 3
(20-09-2014، 11:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:10)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لوییس سوسول .__.
ندا -_-

لوییس اسم دختره لویی پسره >_<

باش :|

کلن بچه سوسولن .-.

لدلذبتابلرتنبلذتادلبذتدتغغهنذسیقدرطتهافرقتهکسظرعقزتذالخمرنتبفادلتسذابدنتاتنبلذبا​بلذلاعتغادبعغتذلهنلغهخفغادقفیرسثزفقسثصثششسصصشییبلاعغتخخححجکجحگمخابلرقفزتنیرذافتل​دانتذدذناذاذامالتدذنزرغتایمتردمسثرئمکرکئرئکذذغئکهخذدحذسظدذدحرفدندوئومنئرذاذدئدنذ​خذدذغددحگدحفررکفذحذحکدذغحگدذرذکخفرذرخذدحذ دحذحعذرخذغخرف

:|
حقیقت محضه ._.

براتون متاسفم .-.

Sorry .-.
 سپاس شده توسط saba 3
(20-09-2014، 11:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازخطا ممنون باشه پوس به این خوشملی

اگه سفید بودم مث بقیه جوش زیاد میزدم بعد جاش میموند

ولی من اصلا جوش میزنم گاهی اونم کوچولو

نخودی

ماذا فازا خواهرم ؟ :|

تو داری میگی من دلم میخواست پوستم سفید باشه :|

تو هنو 14 سالته زوده برات جوش بزنی :||||
اوکی
نزنی منو خواهر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
رها بزن رزی رو بن کن D:
(20-09-2014، 11:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چطوری محسن ؟ (:

ممنون شما خوبین؟
عه وا خاک عالم چقد متحول شدید شما ._.

آری خوبم شکر ..

(20-09-2014، 11:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:19)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف صندوقم پر شد ._.

آیساان منو نزن D:

پوففففف خالی کُن >_<

فاطیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ؟ >______________________<

ن من اسکلت نکردم :|

خیلی خری خیلی *نی خیلی -__________________________-

چرا با احساسات من بازی میکنی ؟ >______________<

ینی &*)%^$&$%#%$ چیزی راجب من نگفت ؟ :||||
Lol

Big Grin

نه فقد جو دادم ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3 ، MOHSENEBRAHIMI
نقل قول: عه وا خاک عالم چقد متحول شدید شما ._.

آری خوبم شکر ..

متحول؟
من؟

چه طور؟
 سپاس شده توسط saba 3 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-09-2014، 11:24)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol

Big Grin

نه فقد جو دادم ._.

خیلی عوضی خیلییییییییییییییییییییییییییی -______________________________-

فاطیییییییییییییییییییی ؟ cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

چرا آخه با احساساتم بازی کردی ؟ cry girlcry girl

هومممـ تونستی بهش اس بزن بگو آیسان از محرومیت در اومده :|

من ی دقیقه برم ی بازی رو دانلود کنم بیام نرو :|
 سپاس شده توسط saba 3 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
میدونی مسخره ترین سوال پسرا چیه

میگن تورو خدا راس بگو قبل از من با کس دیگه ای نبودی

پ ن پ منتظر تو اسکل بودم

خخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-09-2014، 11:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 11:10)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لوییس سوسول .__.
ندا -_-

لوییس اسم دختره لویی پسره >_<

باش :|

کلن بچه سوسولن .-.

لدلذبتابلرتنبلذتادلبذتدتغغهنذسیقدرطتهافرقتهکسظرعقزتذالخمرنتبفادلتسذابدنتاتنبلذبا​بلذلاعتغادبعغتذلهنلغهخفغادقفیرسثزفقسثصثششسصصشییبلاعغتخخححجکجحگمخابلرقفزتنیرذافتل​دانتذدذناذاذامالتدذنزرغتایمتردمسثرئمکرکئرئکذذغئکهخذدحذسظدذدحرفدندوئومنئرذاذدئدنذ​خذدذغددحگدحفررکفذحذحکدذغحگدذرذکخفرذرخذدحذ دحذحعذرخذغخرف

:|
حقیقت محضه ._.

براتون متاسفم .-.

Sorry .-.

حقیقت نیس +_+
گفـتـگوی آزاد [206] 143

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان