امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 9:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط میخورن باید بیان بگو بیان وگرنه من میکشمشون

راستی با ط قرار بود برم سواحل زیبای انجمن؟

اوکی ولی عاخه ممکنه ب جرم قتل بری زندانا؟
اوهوم من ساک کوچولومو آماده کرده بودم:/
ولی الان شدید سرما خوردم نای راه رفتن نی:/
کرونا داری؟
من فقط گلوم درد میکن بینیم هم گرفته شده عرررررر
اوکی بصبر هفته دیگه میریم
آگهی
(02-02-2021، 9:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟
Covid 21
در ایام جوانی یروز شدم روانی
(02-02-2021، 9:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟

ی خدایی نکرده پشت بندش میزاشتی بد نبودا:/♡
نع کرونا ندارم فقط من سرما بخورم بد سرما میخورم
اوهوم ولی حتما بریم دیگع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(02-02-2021، 9:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟

ی خدایی نکرده پشت بندش میزاشتی بد نبودا:/♡
نع کرونا ندارم فقط من سرما بخورم بد سرما میخورم
اوهوم ولی حتما بریم دیگع
خدا سلامتی بده داش
عموی من رفته بود بیمارستان میگفت سرماخوردم دکتر بهش گفته بود الان سرماخوردگی نیست یا کروناست یا انفولانزا
دارم بهت روحیه میدم عزیزم Big Grin
صد در صد
(02-02-2021، 9:30)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوریم SFG
سرور Dedic Server 14 تو آسیا

بالا نمیاد

بیا تو Dedic server 12 تو آسیا
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-02-2021، 9:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:30)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوریم SFG
سرور Dedic Server 14 تو آسیا

بالا نمیاد

بیا تو Dedic server 12 تو آسیا
14 قط شد ریختم ت 12
در ایام جوانی یروز شدم روانی
حاجی دیدمت لفت نده گذاشتن Tundra الان میام
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@Rasha_rap
حسین شماره 8343 تو گروه کیه؟
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 143
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-02-2021، 8:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:25)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۱۳۱-۲۲۰۵۴۶.jpg
میدان تیر
حدس بزنید کدومم

همون ک تیشرت و شلوار سرمه ای پوشیدع؟
ی ارتش فرستادی از کجا تشخیص بدیم حاجی؟ Sad

نه اون یکی دیگه پیراهن سرمه ای داره
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои
(02-02-2021، 9:26)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 6:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه , پس تو تقسیم کن من انتخاب میکنم ولی ):

نههه.. من فقد کنجکاوم واسه کییک .. شکمو چیه

بابا دخترمع , این واسه درخت بود
اون ک بد نیس :/ کلا با هر صفتی , بیاد عالیه

به سه قسمت مساوی تقسیم میکنم عاما بزرگش برای ملی:^
شکمویی دگ اعتراف کن هی با من چونه میزنی :/
این و اون برا اشیاست .-. عاو
قبوله . تیکه بزرگش مال دخترم
کوچیکه هم مال تو . هرچی موند برا من.. ب هرحال.. عیب نداره . از قدیم گفتن مرد کوه درده (:
اعع .. من اصا منظورمم اینا نبود میدونین خودتوون
+
بگرد تو گوگل یا جاها دگ . چند تا فست فودی خوب واسم پیدا کن اون سمتا هتل استقلال واسه نهاری چیزی قبل از اینک تو بیای ):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان