امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 0:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متوجه شدم باریستایی بدرد من نمیخوره .  سفارش رو اشتباه دادم به یکی دیگه یارو پول نداد بهم ((:

تو فنی آدمی داداش
برو یچی تو اون مایه ها پیدا کن (((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 144
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، sober
آگهی
(18-01-2026، 0:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:03)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالییییTelegh_01
بعد یه یارو اومد با ماشین جلو گرازه ایستاد من ازونطرفش در رفتم (((:

از قدیم گفتن بختوم ار بخت بی بقیشو حالا خودت متوجه شو Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-01-2026، 23:56)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا. من فکر می‌کردم گفتم که. شرمنده پس.
رتبه‌ام اگه دقیق یادم باشه ۵۹۴ بود. رشته‌ هم که دبیری ادبیات.

دشمنت شرمنده، بالاخره دلایل خودتو داشتی
خیلیم عالی. امیدوارم تو رشته و شغلت موفق باشی

قربونت برم تو هم ♡
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(18-01-2026، 0:06)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه یارو اومد با ماشین جلو گرازه ایستاد من ازونطرفش در رفتم (((:

از قدیم گفتن بختوم ار بخت بی بقیشو حالا خودت متوجه شو Telegh_01

قد درخت بی ؟ v:
(18-01-2026، 0:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متوجه شدم باریستایی بدرد من نمیخوره .  سفارش رو اشتباه دادم به یکی دیگه یارو پول نداد بهم ((:

متاسفم مشتری اول و اخرت یکی شد
من 5 سال کف کارگاه خاک نخوردم که باریستایی کنم . از اولشم بدرد من نمیخورد 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 0:04)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus 
@Tensor 

خود آموزی؟ چون خطوط صافت شل و ولن. باید طبق آموزش تمرین کنی، اونم نه آموزش آموزشگاهای ایران، باید بری یوتیوب.
استعداد و ماشالله تجهیزاتش رو داری، فقط میمونه تمرین ساختاری و فنون بنیانی که اون هارو نداری، فقط ذوق خام توی این عکس میبینم، که خودش خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه.

فنون بنیادینت رو تقویت بکنی، این ذوق میشه شمش طلا

فنون بنیادین نمنه؟ 

(18-01-2026، 0:03)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-eb21193bbb8a1.jpg

@Prometheus 
@Tensor 

پشمانم
شاهکار
پشمام هرسری میریزه از نقاشیات

مرسی T_T 

(18-01-2026، 0:04)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus 
@Tensor 

چقدر بلندینگ رنگات قوی شده سگ
بهت افتخار میکنم

وای تو خیلی وقت بود ندیده بودی احسان(((((:
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Prometheus
(18-01-2026، 0:06)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پله؟ این عجیب بود
اصن یعنی چی؟طرف یهو میکشه پایین وسط راه پله؟

این برای خودم پیش نیومده دوستام دیدن((:
تو دسشویی دیدی ریدن و سیفون نکشیدن؟(:
یا طرف بالا اورده ولی سیفون نکشیده؟ یا اسهال؟
((((((:

والا نمی دونم
شاید درست تنظیم نکرده افتاده

دیدم
تک تک اینا رو دیدم
اینی که بالا اورده رو نه ندیدم
ولی بقیه رو اره

الهی چقدر سختی میکشیم
Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
همتون دولتی و فرهنگیانین؟ کسی دانشکده فنی و اینا نیست که از هنرستان رفته باشه؟
ناشناس
(18-01-2026، 0:06)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus 
@Tensor 

چقد خفن (اموجی آتیش)
ایول بهت هنرمند  Heart

ممنونم <<:
 سپاس شده توسط امیر2 ، sober
(18-01-2026، 0:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای تو خیلی وقت بود ندیده بودی احسان(((((:

آره من آخرین کاری که ازت دیدم طفل کوچکی بودیم جفتمون (((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 144

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان