امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(18-08-2021، 13:05)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 12:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/dmantoword7.jpg

@امیر‌حسین

@*VENUS*

بازیش چیه؟

Pubg mobile lite
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(18-08-2021، 13:08)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عچقم^^
خوبی عزیزم؟

سلــــــــــآم^^
خوبین؟

خوبم مننن دلم باشگاه میخواد دلم میخواد برم کلاسسس خسته شدم از بیکارییی):
درسم ندارم بخونم حتی
بر عکس تو من این لیستو باید بخونم
حساب
فیزیک
عربی
زیست
شیمی
هندسه
.___________*

(18-08-2021، 13:07)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عچقم^^
خوبی عزیزم؟

سلــــــــــآم^^
خوبین؟

مچکرم

خواهش میکنم(:
نآشِنآسَم(:
(18-08-2021، 13:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:05)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازیش چیه؟

Pubg mobile lite

فرقش با غیر لایتش چیه؟
(18-08-2021، 13:11)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:08)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مننن دلم باشگاه میخواد دلم میخواد برم کلاسسس خسته شدم از بیکارییی):
درسم ندارم بخونم حتی
حساب
فیزیک
عربی
زیست
شیمی
هندسه
.___________*

(18-08-2021، 13:07)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکرم

خواهش میکنم(:
وای من عاشق عربی بودم):
دلم تنگ شده براش
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=202439

@م‍حمّد

سوپرایز
(18-08-2021، 13:13)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:11)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حساب
فیزیک
عربی
زیست
شیمی
هندسه
.___________*

خواهش میکنم(:
وای من عاشق عربی بودم):
دلم تنک شده براش
منم عربیو دوس دارم ولی عاشق زیستو حسابم*-*
ینی من از هیچ درسی متنفر نیستم*-*
نآشِنآسَم(:
(18-08-2021، 13:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند

دیدمششششش دیدمششششششش

چیووووو

اها گیم او ترونزو؟؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(18-08-2021، 13:12)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pubg mobile lite

فرقش با غیر لایتش چیه؟

لایتش کم حجم تره و سبک تر
گرافیکشم یه زره پایین تره
نقشه هاش هم با پابجی اصلی کلا فرق داره
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(18-08-2021، 13:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:13)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من عاشق عربی بودم):
دلم تنک شده براش
منم عربیو دوس دارم ولی عاشق زیستو حسابم*-*
ینی من از هیچ درسی متنفر نیستم*-*

منم چون رشتمو دوست داشتم خیلی درساشو دوست داشتم اصلا بدم نمیومد (:
ولی درسایی ک تو میگیو حتی نمیدونم درباره چی هست
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(18-08-2021، 13:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 13:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند

دیدمششششش دیدمششششششش

چیووووو

اها گیم او ترونزو؟؟

ارههه
وای یکی بیاد منو بگیرههههه ، دهنم باز مونده رسمااا
باورم نمیشهههه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان