12-03-2026، 1:39
(12-03-2026، 1:28)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربونت بشمممم خودت نازییی
کاربر سارن چ نازه
|
|
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ |
|||||||||||
|
12-03-2026، 1:39
(12-03-2026، 1:28)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربونت بشمممم خودت نازییی
12-03-2026، 1:40
لوس نکنینش پر رو میشه
12-03-2026، 1:43
Unpopular opinion:
صابر این شایعه پاک کردن فلش رو راه انداخته تا کاربرا دلشون برا اینجا بسوزه بعد هی آنلاین بشن و فعالیت کنن تا آمار انجمن بره بالا
12-03-2026، 1:46
من الان فهمیدم انگار اکثرا رو سپاس حساسید
نمیدونم چرا من از سپاس زدن بدم میاد بهم حس لایک اینستا رو میده . . حالا فایده ایم داره سپاس خوردن یا فقط یچیزیه که هست؟
12-03-2026، 1:50
(12-03-2026، 1:46)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر چقد بیشتر سپاس بشی باحال تری هر چقد بیشتر سپاس بکنی کمتر باحالی (12-03-2026، 1:24)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه با نمک بهت میخوره بری خواستگاری اوخی T_T در باب پیام شرک: وای آره دقیقا!!!! یعنی هرجاشو نگاه میکردی ی مرحله مخفی بود خدایا عاشق اینجور چیزام عاااممم چجوری توضیح بدم شخصیتت بین شرک و خره و گربه عه هی عوض میشد. یک دونه مرحله هم باید به جای اون بیسکوییته که غول پیکر میشه بازی میکردی. اولش توی همون باتلاق شرک شروع میشد بعدش میرفتیم توی جنگل بعد توی کارخونه ی جادو و معجون (اینجا شرک بودی) بعد توی کتابخونه ی بزرگ (اینجا گرله چکمه پوش بازی میکرد) بعد ی جایی بود که نمیدونم فک کنم فاضلاب بود مطمن نیستم بعد میرفت بیرون کاخ (بیسکوییت غول پیکر بودی) بعد میرفت توی کاخ (شرک آدم بودی) بعد میرفت حیاط کاخ (بازم شرک آدم بودی) بعد اینجا اون fairy god mother از روی صحنه بهت طلسم پرتاب میکرد اگه میخورد بهت برای مدتی تبدیل به حیوون میشدی. راه شکست دادنشم این بود که از ی میز بزرگ پر از غذا غذا برداری پرتاب کنی به fairy god mother بعد همی فری گاد مادره چطور بگم... ی شاپای کوچیکی داشت تو قسمتای مختلف بازی که صورتی بود. با سکه ها میتونستی معجونای مختلف بخری. معجون کوچیک شدن و نامرئی شدن مثلا آهان ی قسمتایی هم توی ی قلعه ی پر از گدازه و جاهای خطرناک بود که یا خره بودی یا ورژن اسبش بعد ی سری جاهای مخفی هم پوستر های wanted بود که اگه پیداش میکردی مرحله بونوس بودش. میرفتی ی جایی که کلی سکه میتونستی جمع کنی با محدودیت زمانی البته هرچی یادم بود توضیح دادم|: @†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† مخالفم ._. بنظرم سر راست بودن خیلی خوبه. من از مفهوم ناز کردن اصلا خوشم نمیاد. خب یا میخوای میگی باشه یا نمیخوای دیگه... اینکه بار دوم و سوم بگی باشه وقتی از اول میخواستی خب جالب نیست از تبعاتش اینه زل میزنی تو چشم ی سری آدما میگی: نههههه نمیخوامممم ولم کننننن دارم بهت جواب منفییی میدم تورو به خدا راحتم بزار با ی لبخند ملیح جوابتو میدن: داری ناز میکنی. ناز نکن دیگه(: T_T اه خیلی بدم میاد بخدا. سر راست بودن بهتره
12-03-2026، 1:55
(12-03-2026، 1:50)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مثل نسبت فالوئینگ به فالوورای اینستا ؟ شوخیه جدی ای بود
12-03-2026، 1:57
(12-03-2026، 1:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میدونم But I'm just girl احتمالا مینی شقا درکم کنه
12-03-2026، 2:03
(12-03-2026، 1:57)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای خدا(((((: من باهات موافق نیستم ولی درک میکنم چی میگی(((: اینم ی جورشه. امیدوارم نازت خریدار داشته باشه همیشهV:
بچه ها شما میدونید چه چیزی از قطعی اینترنت انقدر رو مختون میره؟
من حتی نمیدونم از چی دقیفا اذیتم و اگه باشه انقدر برام تفاوت ایجاد میکنه (جز بحث کاری) یکی دو مورد هست که بهش نیاز اساسی دارم ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم این ۲ مورد چیزی نیست که قطعی نت باعثشده باشه بره رو روانم. مثال بخوام بزنم مثلا شاید برای ی تحقیق دانشجویی نیاز داشته باشم به جی پی تی ولی حتی الان اگه این مورد هم رفع بشه و ی هوش مصنوعی ایرانی خیلی قوی باشه بازم من این حس شخمیو دارم. واقعا عجیبه اعتیاد به اینترنت. حتی نمیدونی به چی اعتیاد داری دقیقا
| |||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|