امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32

عع پس فردا میشه یه مـــــــآه...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(21-05-2021، 8:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 1:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمانده در دلم دگر توان دوری 
چه سود از این سکوت و آه از این صبوری

لیلا، دختر بزرگم
اینم مال قبل از تو و پرنسس باباست
17 سالشه الان 
داستانش یه چیزِ جان اسنو طوره (((:
تو هنوزم ته تغاریِ دلبر بابایی
غصه نخور پرنسس
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴32 151
ای بابا
دهن مارو سرویس کردی دیگه، از وقتی اومدم هی داری چوب لای چرخ خوشبختی ما میکنی  290

چرا هیچ وقت برام تعریف نکرده بودی ؟
کنجکاو شدم >.<

(21-05-2021، 1:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر خودمه
تو میخوای بدبختش کنی نمیدمش بهت:/

مامیییییی *^_^*
صبحت بخیر ❤️

(21-05-2021، 8:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 1:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالتم میدین ^^
من برم تو زمین

همتون خیلی مهربونین ❤️ @shghyegh @βάરãɲ
@*Aɴѕel*

[quote/]
پس من چی ؟
ناموصا یبار مارو هم تگ کنین بگین این خیلی خوبه و یکم تعریف کنین ازمون
جای دوری نمیره v:

حسام پسره خوبی است
او همیشه در کار های خانه به مادرش کمک میکند
همیشه نمازش را اول وقت میخواند
به گربه های محل غذا میدهد
او همیشه اول سلام میکند
پاهایش را جلوی بزرگتر دراز نمیکند
و...

صبح تو هم بخیر گل دخترم^^
میدونستی حسام داداشت میشع؟
چون اونم پسرمه:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(21-05-2021، 14:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی...
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-05-2021، 14:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو تابستون ک خوبه ک

گرمه گرممم

(21-05-2021، 14:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرما دوس دارم خیلی حال میده

متنفرم از گرما
واقعا این همه عرق کجا حال میده

از نظر من بهتر از سرمـــآ هست...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو تابستون ک خوبه ک

گرمه گرممم

(21-05-2021، 14:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرما دوس دارم خیلی حال میده

متنفرم از گرما

من عرق نمیکنم
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-05-2021، 14:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخاس الان‌پاییز بود این گرماهای اخر تابستونو داشتیم میگذروندیم:|||

نگو :! م ن هنوز در آرزوی اتمام امتحانام :!
بدبختی از همتونم تابستونم کوتاه تره :!

امتحانای خودم ۱۳ تیر شروع میشه
کلا دوماهم تعطیلات ندارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-05-2021، 14:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 14:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی...

عضویتم ._.
پیر شدم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(21-05-2021، 11:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2021، 1:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر خودمه
تو میخوای بدبختش کنی نمیدمش بهت:/
بیا بریم بشینیم منطقی با هم صحبت کنیم یه جایی 
مثلا من شام دعوتتون میکنم با خانواده تشریف بیارین ببینیم چیکار میکنیم ((: 

(21-05-2021، 8:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیچ وقت برام تعریف نکرده بودی ؟
کنجکاو شدم >.<
چون هیچوقت نپرسیده بودی؟  Telegh_59
بیا کنجکاویتو برطرف کن لاوِ من، هر چی دوست داری و تو ذهنته بپرس

باشه
حالا کی ؟ کجا؟
خون ما رو نخوری ی وقت :/
 سپاس شده توسط esiesi
(21-05-2021، 14:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه گرممم

خدا رو شکر من سرماییَم همیشه خدا سردمه حتی تو تابستون Big Grin  16

نمیدونم بگم خوشبحالت یا چی
من تو زمستونم عرق میکنم چ برسه تابستون:|
 سپاس شده توسط shghyegh
(21-05-2021، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه گرممم

متنفرم از گرما

من عرق نمیکنم

درون سوز!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان