امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(12-03-2026، 2:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 2:37)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره منم هر چقدر فکر کردم دیدم چیزی نیست که من وقتی نت هست انجام بدم و الان نه و از اون موضوع اذیت بشم.
انگار مجموع تمام همین ازادی های کوچیکه.
از همون راحت اهنگ های سیو تلگرامتو گوش دادن بگیر‌ تا ۴ تا خبر خوندنو یجا چند تا مطلب خوندن تا این که راجع به هر چیز ساده و پیشزفته ای خیلی راحت سرچ میزنی و ....

چیزایی که هر کدومشون به تنهایی کوچیکو بی اهمیتن ولی همشون در مجموع کنار هم اعتیاد اور.
ی بخش ازین اعتیاد هم انگار اعتیاد به سپری کردن و تلف کردن وقته.
.
.
والا بعید بدونم نشستن من رو صندلی داغ برای کسی جذاب باشه.من یجورایی غریبه حساب میشم برای افراد فعال حال حاضر انجمن :)

ولی خب ترجیح میدم ناشناسم بمونم با توجه به ی سری چیزا ...

به امید روزی که حق های اولیمون گرفته نشه...): 

عه؟ من خودم حداقل دوتا آدم میشناسم براشون جذابیت داره! البته هرجور راحتی <: 

همون مثل معروف که حق گرفتنیه نه دادنی 
به زودی حقمونو میگیریم...
.
.
عجیبه تا الان فکر میکردم برای همه نامرئیم :)
کنجکاوم کردی 

(12-03-2026، 2:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 2:39)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال جالبی بود 

منم تنها نتیجه ای که گرفتم همین ازادیاست

وگرنه فک میکنم حتی اگه شما هرچی که تو یوتیوب هستو دسترسی داشته باشی و بتونی با دوستاتم یجوری حرف بزنی بازم این حسه باشه و شاید فقط ی کوچولو کمتر شه ولی هست بازم
اره موافقم
ب فکر فرو رفتم آخر شبی

خودمم به فکر فرو رفته بودم گفتم تنهایی فرو نرم نظر شماها هم بپرسم راحت تر به نتیجه برسم
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(12-03-2026، 2:54)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 2:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
عجیبه تا الان فکر میکردم برای همه نامرئیم Smile
کنجکاوم کردی 

(12-03-2026، 2:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره موافقم
ب فکر فرو رفتم آخر شبی

خودمم به فکر فرو رفته بودم گفتم تنهایی فرو نرم نظر شماها هم بپرسم راحت تر به نتیجه برسم
حالا الان ۳ ۴ تا ب فکر فرو رفته شدیم4fvf
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(12-03-2026، 1:46)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان فهمیدم انگار اکثرا رو سپاس حساسید

نمیدونم چرا من از سپاس زدن بدم میاد 
بهم حس لایک اینستا رو میده
.
.
حالا فایده ایم داره سپاس خوردن یا فقط یچیزیه که هست؟

حکم ری‌اکشن‌های "لایک، قلب، ممنون، بابا نوئل خنده و..." رو داره
حتی سابقه داشته به عنوان ری‌اکشن گریه و دیسلایک هم ازش استفاده کنم

(11-03-2026، 23:49)Azerbaycan_Marali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2026، 4:19)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگیا Bl1
ممنون، بد نیستم؛ امیدوارم حال شما هم خوب باشه

محمددددددددددد

بله آقا مجیییییییییییییید
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-03-2026، 2:54)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
عجیبه تا الان فکر میکردم برای همه نامرئیم Smile
کنجکاوم کردی 

میگیریم Bb9

نه! ما میبینیمت 
تو کی هستی؟  
(12-03-2026، 3:10)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 1:46)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان فهمیدم انگار اکثرا رو سپاس حساسید

نمیدونم چرا من از سپاس زدن بدم میاد 
بهم حس لایک اینستا رو میده
.
.
حالا فایده ایم داره سپاس خوردن یا فقط یچیزیه که هست؟

(11-03-2026، 23:49)Azerbaycan_Marali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمددددددددددد

دیگه اخه "دیسلایک" ؟ :))

(12-03-2026، 3:12)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
عجیبه تا الان فکر میکردم برای همه نامرئیم :)
کنجکاوم کردی 

میگیریم :bb9:

نه! ما میبینیمت 
تو کی هستی؟  
من اونیم که وقتی نوری نباشه ناپدید میشه 
من چیم؟ 

اخر شبی چیستان اوردم براتون
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(12-03-2026، 3:16)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 3:10)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه اخه "دیسلایک" ؟ Smile)

تو یه آزمایش یه عده آدمو بستن به صندلی، تو سکوت و تاریکی رهاشون کردن، تنها چیزی که میتونستن باهاش خودشونو سرگرم کنن یه دکمه روی دسته صندلی بود که وقتی فشارش میدادن یه شوک ضعیف ولی درعین حال دردناک بهشون وارد میشد. شاید منطقی نباشه آدم بخواد تو اون موقعیت خودشو آزار بده، ولی نتیجه آزمایش این بود که تعداد زیادی از داوطلبین به دفعات زیاد دکمه رو فشار دادن.
وقتی دکمه دیگه‌ای نیست، به ناچار دکمه سپاس تبدیل میشه ابزارِ ابراز انواع احساسات، حتی دیسلایک 
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط سهَ‌ند
(12-03-2026، 3:16)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 3:12)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگیریم Bb9

نه! ما میبینیمت 
تو کی هستی؟  
من چیم؟ 

تو تصویری
(12-03-2026، 3:20)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو یه آزمایش یه عده آدمو بستن به صندلی، تو سکوت و تاریکی رهاشون کردن، تنها چیزی که میتونستن باهاش خودشونو سرگرم کنن یه دکمه روی دسته صندلی بود که وقتی فشارش میدادن یه شوک ضعیف ولی درعین حال دردناک بهشون وارد میشد. شاید منطقی نباشه آدم بخواد تو اون موقعیت خودشو آزار بده، ولی نتیجه آزمایش این بود که تعداد زیادی از داوطلبین به دفعات زیاد دکمه رو فشار دادن.
وقتی دکمه دیگه‌ای نیست، به ناچار دکمه سپاس تبدیل میشه ابزارِ ابراز انواع احساسات، حتی دیسلایک 

اره خونده بودم راجع بهش

ولی خب استفاده ازش یک چیزه وسواس داشتن نسبت بهش یک چیز دیگست
مخصوصا اگه‌ این وسواس باشه که منو سپاس زدن؟ یا من سپاس زدم طرفو؟ این دیگه سرگرمیه نیست و ی موضوع دیگست

چیزی شبیه به وسواسی که تو اینستا برا اکثر ادما رو لایک ها و فالوور های اینستاشون هست

(12-03-2026، 3:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیم؟ 

تو تصویری

جواب درستی دادی ولی جواب مد نظرم نبود 
ولی افرین بهت
 سپاس شده توسط م‍حمّد
بنده خدا ۱۴ سال پیش به جرم اغتشاشات اعدام شده
این قضیه شورش علیه بنفش‌ها چیز جدیدی نیست
تا بوده همین بوده، سربازای اجیر شده نی‌نی‌سایت همیشه پی ضربه به فلشحور بودنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-03-2026، 3:31)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده خدا ۱۴ سال پیش به جرم اغتشاشات اعدام شده
این قضیه شورش علیه بنفش‌ها چیز جدیدی نیست
تا بوده همین بوده، سربازای اجیر شده نی‌نی‌سایت همیشه پی ضربه به فلشحور بودنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس

:))))

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان