(12-03-2026، 2:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 2:37)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره منم هر چقدر فکر کردم دیدم چیزی نیست که من وقتی نت هست انجام بدم و الان نه و از اون موضوع اذیت بشم.
انگار مجموع تمام همین ازادی های کوچیکه.
از همون راحت اهنگ های سیو تلگرامتو گوش دادن بگیر تا ۴ تا خبر خوندنو یجا چند تا مطلب خوندن تا این که راجع به هر چیز ساده و پیشزفته ای خیلی راحت سرچ میزنی و ....
چیزایی که هر کدومشون به تنهایی کوچیکو بی اهمیتن ولی همشون در مجموع کنار هم اعتیاد اور.
ی بخش ازین اعتیاد هم انگار اعتیاد به سپری کردن و تلف کردن وقته.
.
.
والا بعید بدونم نشستن من رو صندلی داغ برای کسی جذاب باشه.من یجورایی غریبه حساب میشم برای افراد فعال حال حاضر انجمن :)
ولی خب ترجیح میدم ناشناسم بمونم با توجه به ی سری چیزا ...
به امید روزی که حق های اولیمون گرفته نشه...):
عه؟ من خودم حداقل دوتا آدم میشناسم براشون جذابیت داره! البته هرجور راحتی <:
همون مثل معروف که حق گرفتنیه نه دادنی
به زودی حقمونو میگیریم...
.
.
عجیبه تا الان فکر میکردم برای همه نامرئیم :)
کنجکاوم کردی
(12-03-2026، 2:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 2:39)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره موافقم
مثال جالبی بود
منم تنها نتیجه ای که گرفتم همین ازادیاست
وگرنه فک میکنم حتی اگه شما هرچی که تو یوتیوب هستو دسترسی داشته باشی و بتونی با دوستاتم یجوری حرف بزنی بازم این حسه باشه و شاید فقط ی کوچولو کمتر شه ولی هست بازم
ب فکر فرو رفتم آخر شبی
خودمم به فکر فرو رفته بودم گفتم تنهایی فرو نرم نظر شماها هم بپرسم راحت تر به نتیجه برسم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)