امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(17-12-2013، 18:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوایش عیزم؟ (:

تــآرا مـن میخـوامـش ولـی نـه بـرای آواتـآرم /: بـرا صفحـه زمینـه ی کـآمپیـوتـرم میـخـوام |:

خیلـی پـرو هستـم میـدونم |: !!

بردار عزیزم-_^
پروویه که تو خونته ((:
شوخی میکنما (:!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 151
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(17-12-2013، 18:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:50)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوایش عیزم؟ (:

چی؟ ((:
الکی نی که بهت میگم افغانیِ آبادانی ((:!

ابادانی؟
من حساسما به ابادانی ها مسخرشون نکنین^_^
خخخخ

کاکو عینک ریبون داری؟؟Big Grin

کوکام دارهBig Grin
|:
مُبارکش باشه |:

یکی داش شانسی یکی از دوستای بابام بهش داده بود ازون باحالا بود بعد دزدیدنش|:
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم بجا اینکه بگم الو بله

گفتم بلو اله

طرف هم قاطی کرد گفت سلو الام

منطقی حرف زدن با بعضی ها ، حتی از پوشیدن دمپایی لای انگشتی با جوراب هم سخت تره !
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
(17-12-2013، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم بردار من آواتار زیاد دارم .. ((:

بـه منـم یکـم آواتـآر بـده خـو |= !! منبعـت کجـآس -___-!!

اوکی فعلا آپلوم خرابه -_-!
سایتا ((((:
(17-12-2013، 18:50)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:46)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامونم عوض شدددد
اوپس!|:
ببخشیدا میشه عوضش کنی؟ |:
عکسشو -_-!
(17-12-2013، 18:46)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی دوز شو از خیالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم!
من که خیلی وقـــــــــــــــــــــــــــــته دورم!
تنهــــا اشتبام همین بــــــــــــــود !
فقط عاشقه تو بـــــــــــــــــــــــــــودم):!

عاشگ شُدع هی هی -_- |:
خفه شو مهی >_<!
(17-12-2013، 18:46)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری؟ -__^
واییی عاشق اواتارتم تارایی
میخوایش عیزم؟ (:

نه گلکم مال خودت

نه عزیزم بردار من آواتار زیاد دارم .. ((:

مگه نمی خوایش؟

نوچ!
(17-12-2013، 18:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا |: >_<
مهسا |: >_<
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-12-2013، 18:54)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم بجا اینکه بگم الو بله

گفتم بلو اله

طرف هم قاطی کرد گفت سلو الام

منطقی حرف زدن با بعضی ها ، حتی از پوشیدن دمپایی لای انگشتی با جوراب هم سخت تره !
|:

راس میگی
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
ســلآم(:

خـدآفــس-__-
 سپاس شده توسط T A R A ، Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★ ، Ƒαкє ѕмιƖє

تارا |: >_<
مهسا |: >_<
[/quote]

عشقولم ♥♥♥-_^
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، T A R A
من برم یکم درس دارم بایی -_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★
ســـــلـــــامـــــSmile
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
راسی نیایش من آواتارمو عوض میکنم تو بذار این اینو-_^
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان