امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(01-03-2014، 18:57)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جزئتون شدم ایسان=)Big GrinBig GrinBig Grin
کدوم فرهاد؟مشخص کیند برم بش بگم
زوووووووووووووووووووووووووووود
ســـــــــــــــارا=)هیچی عرفان=)

(01-03-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــاع !! ^_^
راس مــیگه نــفس مــن دیه بــت مــیگم نــفیــس !! |:
اســمتو تــو گــوشیم save کــردم نفــس حــالا مــامانم بــم شــک کــرده! -__- |:

کثافط اون خط عوض شد0930هس که هی میزنگه منم=)

چطوری نفسی؟! ^___^
نیسی کثافت؟! >___<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، *Nafas*
آگهی
(01-03-2014، 19:09)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:05)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 18:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر -_-
تحویل نمیگیری |:
 بآهآت قهرم cry girl

تو تویل نمی گیری |:
میخوآی تحویل بگیــــــــــــــــــــــرم؟ >_<
امیر خوبیع؟
چه طوری؟
چه خبراع؟
چی کآر میکنی؟
کم پیدایی؟
الـــــــــــــهی مامانت قربــونت بره (:

آره
خوفم
سلامتی
دارم واسه تو پاسخ میتایپم ...
من 24 ساعته آنم ...
مامانم آفه ... crying
خوبع؟ >_<
دیدی حالا تو تحویل نمیگیری |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-03-2014، 19:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمــیخـــوام امــروزو یــادم بیــاد !!! بیخی |: !!

چی شده رفیخ اخراجت کردند ؟ p336

دو ترم مشروط شدی ؟ p336

بگو وگرنه به ماکان می گم 50 درصد اخطار بت بده ...Confuseds32:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -м α є ∂ є- ، † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
(01-03-2014، 19:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــفس؟! |:

من بهش میگویــــــــــــــــــم=)
فهمیدم کدومه=))))
خدافض^ــــــــــــــــــــــــــــ^
نــفس؟! |:
نــفس !! >_<
نــگیا !! ):
خــدافض !! -_-
(01-03-2014، 19:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا |:
سوال کردن دارِ ؟! |:
تو خوبی ؟! |:

هـــووم بــلی !! -_-
بــد نــیستم ولــی خوبــم نــیستم!! |:
دلـــلیــش چــیســت ؟ |:
بــه تــو چـه؟! |:

(01-03-2014، 19:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='T A R A' pid='1616674' dateline='1393689391']
هــاع !! ^_^
اســمتو تــو گــوشیم save کــردم نفــس حــالا مــامانم بــم شــک کــرده! -__- |:

[quote='Magical Girl' pid='1616665' dateline='1393689308']
آمممممم .. اره فک کنم.. -___-
تو خوبی؟! ^____^

هــووم!! بــد نــیستم!! {:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 151
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-03-2014، 19:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:09)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:05)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 18:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر -_-
تحویل نمیگیری |:
 بآهآت قهرم cry girl

تو تویل نمی گیری |:
امیر خوبیع؟
چه طوری؟
چه خبراع؟
چی کآر میکنی؟
کم پیدایی؟
الـــــــــــــهی مامانت قربــونت بره (:

آره
خوفم
سلامتی
دارم واسه تو پاسخ میتایپم ...
من 24 ساعته آنم ...
مامانم آفه ... crying
خوبع؟ >_<
دیدی حالا تو تحویل نمیگیری |:

روکی خوبیع؟
چه طوری؟

چه خبراع؟
چی کآر میکنی؟
کم پیدایی؟
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
تارا ^__^
عشق .. -__-
عاشقی .. -_______-
خبریه؟!
عاشق کی شدی نکبت؟! >___<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
وایی ارســالام نــاپدید شـدن! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 151
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، *Nafas*
(01-03-2014، 19:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــفس؟! |:

من بهش میگویــــــــــــــــــم=)
فهمیدم کدومه=))))
خدافض^ــــــــــــــــــــــــــــ^
نــفس؟! |:
نــفس !! >_<
نــگیا !! ):
خــدافض !! -_-

(01-03-2014، 19:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا |:
سوال کردن دارِ ؟! |:
تو خوبی ؟! |:

هـــووم بــلی !! -_-
بــد نــیستم ولــی خوبــم نــیستم!! |:
دلـــلیــش چــیســت ؟ |:
بــه تــو چـه؟! |:

(01-03-2014، 19:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــاع !! ^_^

(01-03-2014، 18:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمممممم .. اره فک کنم.. -___-
تو خوبی؟! ^____^

هــووم!! بــد نــیستم!! {:

خالی ... |:

:89:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، T A R A
(01-03-2014، 19:12)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده رفیخ اخراجت کردند ؟ p336

دو ترم مشروط شدی ؟ p336

بگو وگرنه به ماکان می گم 50 درصد اخطار بت بده ...Confuseds32:
بــبین داش امروز حــوصله نــدارم . دلــم میخواد بــرم بمیرم !!! باهام شوخی نکن |:
 سپاس شده توسط T A R A
(01-03-2014، 19:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من وب گروهو راه اندازی میکنم

باش

خیلی بیشورید خو |: ..

من یه روز نبـودماا |: ..واسه همه غـریبـه شُـدم |:

بـدرود -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 151
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mr.Robot ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان