امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 152

بسازم یا نسازم؟؟؟؟؟؟
آگهی
(27-07-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميدونم الان همتون يه البوم از عكسام دارين.__.
:|منم همينطور.__.

:| ! ..

تو مگه از من عکس داری که بخوای برام سیبیل بزاری ؟ :|||||||||||||||

هان ؟ O_o ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 152
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A
(27-07-2014، 23:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی این شکلکو (ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 152) یادشه؟ :V
مگه داريم؟:|

نرو مرضيه.__.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(27-07-2014، 23:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام )))):
شلامBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 23:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین اینجاست نا سلامتی >_<

زن داری؟ :|
من معذرت میخوام واقعا :V
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعا عكس بزارم؟:/\
الان خفم ميكنن.__.

بَلههههههههههههههههههههه :| ! ..

اهورا من ی گالری از عکسات درست کردم

خخ خدا میدونه هروقت حوصلم سر میره میرم برات سیبیل میزارم :|||| !

من ندارم :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(27-07-2014، 23:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی این شکلکو (ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 152) یادشه؟ :V
مگه داريم؟:|

نرو مرضيه.__.

نه تقریباً یه سال پیش ایمان درستش کرد همه میزاشتن :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
سلومUndecided
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
(27-07-2014، 23:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ! ..

تو مگه از من عکس داری که بخوای برام سیبیل بزاری ؟ :|||||||||||||||

هان ؟  O_o ..
.__.ن برا عكس خودم منظورمه:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش باشین -_-

خدافس ..

نرو مرضی ! -_-*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان