امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(17-10-2021، 21:42)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:37)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ببین ما چار زنگ دو تا چهل دقیقه ای داریم هر چهل دقیقه جز زنگ تفریح 10 دقیقه انتراکه
همش تو حیاط بازی میکردیم خیلی باحال بود ((((: سر کلاس فیزیک هی میخندیدم معلما میگفتن عع هواستونوبه درس بدید ببینم میتونین یه کار کنین که دیگه نیاین مدرسهه*_*
ببین چگونه توضیح بدم غیر دولتی تیزهوشان اما فرزانگان نی

مدارس غیر دولتی اینطورن فقط(:::
[با عرض معذرت خواهی در دخالت در بحث]
مدرسه غیر دولتی مثل ریسک کردن تو بازی پوکره فقط....
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(17-10-2021، 21:42)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:37)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ببین ما چار زنگ دو تا چهل دقیقه ای داریم هر چهل دقیقه جز زنگ تفریح 10 دقیقه انتراکه
همش تو حیاط بازی میکردیم خیلی باحال بود ((((: سر کلاس فیزیک هی میخندیدم معلما میگفتن عع هواستونوبه درس بدید ببینم میتونین یه کار کنین که دیگه نیاین مدرسهه*_*
ببین چگونه توضیح بدم غیر دولتی تیزهوشان اما فرزانگان نی

عالین فقط*-*
ولی نه همشون اینگونه نیستن
مدرسه قبلیه من دبستانم توپمو گذاشتم دفتر اومدم بردار خانوم ورزش گفت مال مدرسس Telegh_34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-10-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالین فقط*-*
مدرسه قبلیه من دبستانم توپمو گذاشتم دفتر اومدم بردار خانوم ورزش گفت مال مدرسس Telegh_34

ببین خیلی بهتر از دولتین ولی
ول خیلی گرونن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-10-2021، 21:43)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی بلیییی 49

تو چيشو دوست ميداري؟؟؟؟
 بعد من ميگم.-.

من از نظر ظاهری کلا همه چیشو میپسندم 49
از لحاظ باطنیَم اخلاقشو جنتلمن بودنشو مهربون بودنو مظلوم بودنش 8 49
بازیشم ک حرف نداره
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
عررر

(17-10-2021، 21:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالین فقط*-*

ول خیلی گرونن

گرون برا یه لحظشه
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-10-2021، 21:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه معلمای باحالییییی
لچه هارو میشناختی؟
چطور 6 نفر؟/:

خیلــــــــی(((: لامصبا همشون با بچه ها دستت به یکی کرده بود گلامو بگیرنن*-*
فقط یکیشونو با بقیه هم اشنا شدم((:
یک هفته فقط مختص به دهمیا هر روز چهار نفر از هر کلاس دهم که اختیاریه

(17-10-2021، 21:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تفاهمی منم از‌ مدرسه متنفرم

(((:
خو چ کنم؟
ما بهمون میخوشه و دوسش داریم((:
این دلیل میخواد چرا متنفری ای پشمک

چون ما بهمون نمیخوشه و دوسش نداریم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
کی گفته ادم با مدرسه رفتن دکتر و مهندس میشه؟کی گفته؟
مثل سربازیه تو که میری سربازی وقتی میای بیرون رمبو یا هیتمنی چیزی نمیشی یه بخضی از زندگیه
همه ی دکتر و مهندس و شاعر و اینا همه معروفا تو روستا درس خوندن
با علاقه پای علاقه هاشون رفتن نه به زور
Everything is Temporary(:
(17-10-2021، 21:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلــــــــی(((: لامصبا همشون  با بچه ها دستت به یکی کرده بود گلامو بگیرنن*-*
فقط یکیشونو با بقیه هم اشنا شدم((:
یک هفته فقط مختص به دهمیا هر روز چهار نفر از هر کلاس دهم که اختیاریه

(((:
خو چ کنم؟
ما بهمون میخوشه و دوسش داریم((:
این دلیل میخواد چرا متنفری ای پشمک

چون ما بهمون نمیخوشه و دوسش نداریم
خب حالا
این از پشمک بودنتونه
ولی درکت میکنم -
نآشِنآسَم(:
Subarrow 
(17-10-2021، 21:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:43)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چيشو دوست ميداري؟؟؟؟
 بعد من ميگم.-.

من از نظر ظاهری کلا همه چیشو میپسندم  49
از لحاظ باطنیَم اخلاقشو جنتلمن بودنشو مهربون بودنو مظلوم بودنش  8 49
بازیشم ک حرف نداره

خب تاحدي زياد مثل عشقاي دخترونه گفتيااا(: حواسم بوءد.
 من تو زندگينامش به سريع عمل كردن به نه اي زندگيش كه همسران متعددي انتخاب كرده تا بهتر روحيه بازيگري را تقويت كنه خيلي تو.جه دارم^‌_
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-10-2021، 21:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررر

(17-10-2021، 21:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول خیلی گرونن

گرون برا یه لحظشه

من پول مدرسم 700 هزار شد عذاب وجدان گرفتم شما چطور عذاب وجدان نمیگیرید Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان