امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(28-05-2017، 9:54)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشد که رستگار شوید ((=
من رستگار شدم ميرم بهشت :>
شما ها ميريد جهنم 25r30 :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
(28-05-2017، 10:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:54)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشد که رستگار شوید ((=
شما ها ميريد جهنم  25r30 :|

ن دیگه تو الان مرجع تقلید مایی Smile
تو بری بهشت مام میریم بهشت Smile Smile
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR
(28-05-2017، 9:57)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:53)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه خواری درملا عام Huh
عاره :|

نچ نچ نچ
اگه کسی جلو من غذابخوره توسرش میزنم
وحشی :|
بیا تورم ارشاد کنم باهم بريم بستی با رانی بخوریم :>
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy
(28-05-2017، 10:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشد که رستگار شوید ((=

لذتِ دنیارو ببر بابا (;
شوخی کردم

(28-05-2017، 9:59)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع‌ها: 16
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 2244
سپاس شده 1515 بار در 715 ارسال

چه رُند شدم .____.

وای پدر .__.

وای دختر .___.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، -Demoniac-
(28-05-2017، 10:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:29)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز من رفتم بحث خانوادگی راه انداختین ،
40 صفحم حرف زديد ولی آخر  خودتون نفهمیدید کی ب کیه :/

سلاین 
چرا دیگه الان مشخصه 
چهل صفرو خوندی؟
سلام ._.
ن :|
هعي میزدم صفحه بعدی های ميديدم همون بحث ادامه داره :|
نخوندم کامل :/
+
امروز امتحان ک دادم تو راه یه رانی گرفتم ،یه نفس رفتم بالا :|
بعد یهو دیدم همه دارن نگا میکنن :/

خب دیگه الان از بحثای خانوادگی دور موندی الان نوه ی منی ^__^

+
نوش جونت فشار امتحانو شسته رفته پایین
مامان بزرگ :bighug:
آره واقعا :|
ببينين مامان بزرگم چه پايس :/
دلتون بسوزه :>
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR
(28-05-2017، 10:04)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:57)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 9:53)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه خواری درملا عام Huh
عاره :|

نچ نچ نچ
اگه کسی جلو من غذابخوره توسرش میزنم
وحشی :|
بیا تورم ارشاد کنم باهم بريم بستی با رانی بخوریم :>
کافر
نههه من دارم میرم اینجاعقایدآدم زیرسوال میره Big Grin
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(28-05-2017، 10:03)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشد که رستگار شوید ((=

ن دیگه تو الان مرجع تقلید مایی Smile
تو بری بهشت مام میریم بهشت  Smile  Smile
من کلید دست یابی ب در های رحمتو پیدا کردم :|
شماها هنو مونده تا ب من برسین ._.
بیا خودم بعدا بهت آموزش میدم باهم بريم بهشت :>
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
خدا قوووت روزه داران((:
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac- ، Maryam Farrokhy
(28-05-2017، 10:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا قوووت روزه داران((:

هانا فقط خودم و خودتی D=
اینجا همه بهشتین ._.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Maryam Farrokhy
(28-05-2017، 10:07)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 10:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:29)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 8:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز من رفتم بحث خانوادگی راه انداختین ،
40 صفحم حرف زديد ولی آخر  خودتون نفهمیدید کی ب کیه :/

سلاین 
چرا دیگه الان مشخصه 
چهل صفرو خوندی؟
سلام ._.
ن :|
هعي میزدم صفحه بعدی های ميديدم همون بحث ادامه داره :|
نخوندم کامل :/
+
امروز امتحان ک دادم تو راه یه رانی گرفتم ،یه نفس رفتم بالا :|
بعد یهو دیدم همه دارن نگا میکنن :/

خب دیگه الان از بحثای خانوادگی دور موندی الان نوه ی منی ^__^

+
نوش جونت فشار امتحانو شسته رفته پایین
مامان بزرگ :bighug:
آره واقعا :|
ببينين مامان بزرگم چه پايس :/
دلتون بسوزه :>

بهله من پایه بودم از اول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان