امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

مهرزاد قبلا چرا از نویسندگی برکنار شدی قضیش چی بود؟
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، I r A n
آگهی
(27-07-2014، 23:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه کسی اینو برام درست کرد من زنش میشم ! <:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/es8de6awfoy8efov68k1.jpg

(اعتماد به نفس ! :|)

حیف که بابای مرضی زن داره س تا بچه هم داره وگرنه بهش میسپاردم که شوهرت شه :|

نقل قول: و خداوند مهرزاد را آفرید تا وسیله ای باشد (فقط) برای سپاس دادن به نــورا و (بعــد) آیســآن :|

خدا پدرتو بیامرزه کجا این مهرزاد ِ چیز ب من سپاس داد که من ندیدم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 156
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A ، I r A n ، ∆ MeRzaD ∆
(27-07-2014، 23:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا |:

فاطی ! -_-

cry girl
 سپاس شده توسط T A R A
(27-07-2014، 23:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چ امضای اعتماد تو سقفی گذاشتی هعی ConfusedConfusedantisirk
جنبه طنزه شيوا:/\

قشنگ مشخصه تو با کلید للایک اشنایی داری ایا؟

اخه ميخوام مشكى بشم بعد دوباره خيراتش كنم:|
صورتى خز شد.__.
بدرود 497
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(27-07-2014، 23:45)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا تو چه قد بامزه ای .ــــ.*!!

هی میری مــیای .ـــ.!!

مرضیه هستم :| !

آخه هی صدام میکنن .. :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
(27-07-2014، 23:45)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد اینو برا من درس کنه من بش میدم :|
چی بش میدی؟ <: ._.
درضمن این مال منه ._.خودم شخصا سفارش دادم و به خاطرش حاظر شدم زن هرکسی شم ! :|
(27-07-2014، 23:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد هنر مند زیاده اما خوب اگه هنرمند باشه پیش شما نمیاد!(شووخی

هارهار ._.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 156
 سپاس شده توسط I r A n ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
عکسم صفحه قبل :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(27-07-2014، 23:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع،مهرزاد دومین بارشه نویسنده میشه|:ایشالله سومین بارم میبینیم|:

دفعه بعد مشکی میشم (._. )

نقل قول:
مهرزاد قبلا چرا از نویسندگی برکنار شدی قضیش چی بود؟

حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
گ>آخرابعDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان