امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(28-08-2021، 10:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز یه عکسی دیدم
وقتی به عکس نگاه میکردی یه صدای عجیبی تو ذهنت تصور میشد !
خیلی عجیب بود
[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ] 159

این عکسو میگم
خیلی عجیبه
هر وقت میبینیش بصورت اتوماتیک وار یه صدایی تو ذهنت تصور میشه ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، م‍حمّد ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
آگهی
(28-08-2021، 10:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 10:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز یه عکسی دیدم
وقتی به عکس نگاه میکردی یه صدای عجیبی تو ذهنت تصور میشد !
خیلی عجیب بود
[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ] 159

این عکسو میگم
خیلی عجیبه
هر وقت میبینیش بصورت اتوماتیک وار یه صدایی تو ذهنت تصور میشه ...
جالبه ...♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-08-2021، 10:31)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 5:32)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونت سلامت
دیگه خیلی وقت بود آن نشدی گفتم اینجا یه خبری ازت بگیرم نگران شدم(:

اخ من ب قربان تو ..♡

نشی که بمونی واسم (:!
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط βάરãɲ
ساعت ۹:۳۰ بیدار شدم
۳ ساعت رو گیم بودم بقیشم پای گوشی 
این سه ماه رو این شکلی گذروندم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
خيلي عجيبه خيلي خيلي عجيبه._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(27-08-2021، 23:46)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2021، 21:21)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک البوم پیدا نکردم هرجا رفتم :/
عا چه خوب میبینم حتما
تلم ندارم :/

واسه خریدن باید از خود سایت اصلیشون سفارش بدی
فیک هم میخوای کلی فروشگاه اینترنتی هست
:)
اگه تل داشتی بهتر بود
هم اهنگارو میفرستادم هم برنامه هایی که دوس داری ببینی

عا باید اقدام کنم پس
اره جدن.. حالا شاید امسال نصب کردم
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight
(28-08-2021، 13:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوگ اوت که کردی
یادت نمیاد کی بودی تو روبلاکس:/؟
حتما عین من معروف بودیBl8
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-08-2021، 13:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 13:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوگ اوت که کردی

._.
نه بچ اروميم تو روب
ولي خب ٢٠٠ تا دوس دارم با همشونم ميچتم-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-08-2021، 13:16)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 13:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوگ اوت که کردی

._.
نه بچ اروميم تو روب
هن؟
منم سی تا دوست دارم فقط SCP RP SCARY ELEVATOR MURDER MISTRYBl8
شما چی بازی میکردی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-08-2021، 13:18)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 13:16)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
نه بچ اروميم تو روب
هن؟
منم سی تا دوست دارم فقط SCP RP SCARY ELEVATOR MURDER MISTRYBl8
شما چی بازی میکردی؟

من بيشتر بازياي كه famous بودنو بازي ميكنم يكي ميپ سيتي بود كه خب بايد درك كني_-_
تايتانيك._.
چون شان دخترونم حفظ شه بازي دخي طوريم ميكردم-_-
piggy , break story , red and blue بازي جنگيايين كه بازي ميكردم خلاصه بازياي خيلي زيادي ميكردم:/
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان