امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 10:19)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شد v:
شکر منم خوبم ^^
چخبراااا ؟ نبودی دلمون تنگ شد ):
همیشه خوب باشی
فدا دلت
در میان کتاب های شیمی زیست فیزیک  دینی و..... بودم
کنکور نزدیک است هق
از خودت چخبر؟

بوس به کله‌ت -.-
قطعا موفق میشی عزیزم ^^
منم درگیر امتحانات ..
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
آگهی
(29-05-2021، 11:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:04)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــدات ژو ژویـی 44
جـــآن چـه روزیـه فـرداع :>

خدانکنه دورت برم*-*
عروسیم خیخیخی

(29-05-2021، 8:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи

پیشاپیش تولدت مبارک جیگر^^

مرسی ژیگر(؛

(29-05-2021، 8:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اگه 10 بیاری بت 16 میدن....خبری نیست ._.

معلم ریاضی که عمرا بده حسود چلغوز
^^خواهش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(29-05-2021، 11:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت دست و پا نداری ؟ ._.
بروووو ، ضرر نداره که
لعنتی تو چقد صادقی -____-
برعکس من دوس دارم D: ترجمه زیاد میدادن اره ؟ xD

دارم ولی پول ندارم .____. 
فک کنم ترجمه هامون همیشه یا ۱۲ نمره بود یا ۱۴ (: 
اگه نبودن میوفتادم|:
عا بهش فک نکرده بودم ._.*
عه چه خوب ، برا ما فقط ۵ نمره‌س
بقیه همش قواعد '-'
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Telegh_59Telegh_49
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
هعی._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
kaffe2
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel*
(29-05-2021، 12:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:19)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه خوب باشی
فدا دلت
در میان کتاب های شیمی زیست فیزیک  دینی و..... بودم
کنکور نزدیک است هق
از خودت چخبر؟

بوس به کله‌ت -.-
قطعا موفق میشی عزیزم ^^
منم درگیر امتحانات ..
ماچ به لپت
مرسی *.*
انشاالله همه رو خوب میدی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ ، ѕααяeη ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-05-2021، 11:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:01)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1164423472123

خاک ناموصا

(29-05-2021، 11:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*ایموجی ک با دست میزنه تو سر خودش*
._.

https://dl.pm30music.com/music/2020/2/3/10.BaghalamKon.mp3

:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Mohlek
(29-05-2021، 12:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59Telegh_49
چی‌شده؟  Telegh_26

(29-05-2021، 12:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماچ به لپت
مرسی *.*
انشاالله همه رو خوب میدی

ماچ بک ^^
ان‌شاءالله ♡
دیگه چخبررر D:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق ، Prometheus
(29-05-2021، 12:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59Telegh_49

با دو تا شکلک 4 تا سپاس جمع کردی=////
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ѕααяeη ، شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان