امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(28-04-2020، 13:00)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

193
ѕмσкє 156
Anill 135
*Bεят 133
*SIRVAN* 123
sh.99 113
ppparhhhammm 104
AMIRMAHDI_AEZAZI 98
m.h.sa 96
Reine 92
z_farhad 51
★★ Ali ★★ 49
B I N A M 36
mentol*vkook 35
MO-R-TY 28
Ƒalleη 26
ÆMÆշЇÑζ 26
red_Queen 24
Mr.Robot 24
محمّد 23
9723380006 21
spent † 20
S-T-I-N 20
Albert wesker 19
Tιɳα 19
βΑllεяiηΑ♡ 17
Anahidd 14
_monaa_ 13
| زَرآ | 12
arash a 8
thug life 7
-HIDDEИ- 6
esiesi 5
saba 3 5
ابراهیم هادی 4
@پوریا@ 4
ρυяρℓє ѕку 3
armitaarmita 1
Fake Girl 1
Titiw 1
Close

اینا چین
Huh Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 168
آگهی
(28-04-2020، 13:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پشم نمونده برام داداش ((: امروز شیوا هم اومد تازه 
تا موقعی که صابون تولید بشه ما ادامه میدیم (((:

نگووووو تو خود پشم و اعتبارشی مشتی ((:

شیوا مگه هنوز زندست؟! ((((((((((:::::

#صابون_رمز_وحدت
اره مثل اینکه ازدواج هم کرده .. 
ولی فلشیا هیچکدوم دور نشدیم از هم اونایی که رفتن اومدن گروه 
اوناییم که گروه نیستن اینجان .. خودت نبودی فقط .. 
درکل خوشحالم برار .. خوش برگشتی 

(28-04-2020، 13:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا گرفتی
دور شو:V

اوکی یای:^

عشقم بیا بریم:>

@Mr.Robot
من همیشه آماده ی تو بودم ((: امشب آماده باش قرار جنگ کنیم تو اتاق ((((:
لنتی نگو دشمنا سواستفاده میکنن*.*

جملت ایهام داشت:*
تو که میدونی کدوم معنیش مد نظرمه ((:
تورو با فرهاد تنهامیزارم عشقم((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot
@"sh.99"
میخوام مث خودت باشم
کسیو اینجا نمیشناسم ک باهاش بت خیانت کنم متاسفانه.----.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ
(28-04-2020، 13:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sh.99"
میخوام مث خودت باشم

من تکم مثل ندارم-_-
نری پی وی قک میکنن از گروه مافیایی بنت میکنن-_-
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot ، z_farhad
(28-04-2020، 13:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad

عشقم نظرم برگشت((:
حس میکنم بدون تو نفس کشیدن سخته.-.

کرونا گرفتی
دور شو:V

اوکی یای:^

عشقم بیا بریم:>

@Mr.Robot

عین بنز خیانت میکنی لنتی

Bd1

(28-04-2020، 13:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:59)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:55)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی کثیفی شروع کردی راه برگشت ندارم((:

بیا بشینیم باهم تمیزش کنیم=)))

اون تخصص توعه((:
تازه امیرم بزار تولیستت:^

دیوز
من ازین دور باطل خارج میشم
گمشین=)))))

عشقمون ابدی شد *.*
@Mr.Robot
قاعمهشری دلبر ((: میدونی من امیرکلایبم . الان میتونی آهنگ ریکا امیرکلایی بخونی برام ((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ ، z_farhad
@"Reine" و @m.h.sa
@"sh.99" نظرت چیه؟=))))) 

(28-04-2020، 13:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sh.99"
میخوام مث خودت باشم

من تکم مثل ندارم-_-

من ک تو گروه خفن ها هستم
فقط تو مسابقه شرکت نکردم :V
ایکس خل عجب داستانی ساخته بود ولی=D
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł ، Mr.Robot
(28-04-2020، 13:10)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاعمهشری دلبر ((: میدونی من امیرکلایبم . الان میتونی آهنگ ریکا امیرکلایی بخونی برام ((:
جون دلبر*.*

جدییی؟؟؟؟
لاري لاي لاري لاي لاري لاي لاري لاي

کيجا امير کلايي پريشو داشتي ماهي
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، z_farhad ، Mr.Robot
(28-04-2020، 13:12)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Reine" و @m.h.sa
@"sh.99" نظرت چیه؟=))))

چونکش من خارداشتم منو‌تگ نکردی ؟
 سپاس شده توسط z_farhad ، ρσєѕɪ
(28-04-2020، 13:12)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Reine" و @m.h.sa
@"sh.99" نظرت چیه؟=))))) 

(28-04-2020، 13:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sh.99"
میخوام مث خودت باشم

من تکم مثل ندارم-_-

من ک تو گروه خفن ها هستم
فقط تو مسابقه شرکت نکردم :V
ایکس خل عجب داستانی ساخته بود ولی=D

نکن بچه بن میشی نمیتونم پادرمیونی کنما-__-

اخی بی نصیب موندی کعD:

قشنگ بود ولی D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot

@"Reine" و @m.h.sa

دیر اومدی اینا رفتن ((((:
 سپاس شده توسط z_farhad ، ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان