امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

یا نسخه خرابه یا این همه آدم حرف نمیزنن |:
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 183
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(16-07-2014، 11:51)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا نسخه خرابه یا این همه آدم حرف نمیزنن |:

دومی:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ×ThundeRBolT×
(16-07-2014، 11:50)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

game of thrones 
homeland
Fringe
کو ؟:|

You can start !!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~ ، tyjtfhdhr ، RedSparrow
نقل قول: homeland
5 دیقه آخر فصل 1 دارم الان میبینم :|
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~~SARA:HIVA~~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، RedSparrow
این سریالی ها چقد سخته کلی فکر میکنم یه سریال یادم بیاد /بعد میاد دیگه سره پیش بینیش می مونم Big Grin
این سریال ستایشو میشه پیش بینی کرد ؟! Big Grin
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، tyjtfhdhr ، Wanton ، RedSparrow ، ×ThundeRBolT×
مرضیه وارد میشود :|

جیجیجیجینگ:|

سلام .. >_<
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، tyjtfhdhr ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow ، melodi+ ، ×ThundeRBolT×
(16-07-2014، 11:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سریالی ها چقد سخته کلی فکر میکنم یه سریال یادم بیاد /بعد میاد دیگه سره پیش بینیش می مونم Big Grin

اونو خود کارگردانشم نمیدونه تهش چی میشه Angel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ∆ MeRzaD ∆ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، tyjtfhdhr
(16-07-2014، 11:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چقدر طول کشید من پست اولو تایپ کردم؟ ._.

:|

بجای ستایش بزن منوتو همون ساعت قهرمانان میده :v
 سپاس شده توسط RedSparrow ، tyjtfhdhr ، Mohammad 77 ، melodi+ ، Wanton ، ~~SARA:HIVA~~
(16-07-2014، 11:39)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 11:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بیا پ.خ(:

چطوری این جماعتو دست به سر میکنی ؟ Confused

اگه بلدی یاد منم بده :|

دیگه دیگه(:

(16-07-2014، 11:42)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو هم همه رو میپرونی| :

خب آخه لامصب تو مگه اونو نمیخوای ؟ :|

چ خوش اشتهایی v:

راس میگی-_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton ، ~~SARA:HIVA~~
(16-07-2014، 11:55)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو خود کارگردانشم نمیدونه تهش چی میشه Angel

ع ._.

:|
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، tyjtfhdhr ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان