امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 15:00)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوباره دلم زن خواست )))):
یکه زن گاز گازی که موهاشم بوی شامپو میده ))))):

موهاشم خیس باشه تپل و نرمالو که مثه بالش سرتو بذاری روش بخوابی):
منم میخوام cry2
اگه همینجوری ادامه بدی ؛ احتمالا دیگه نیازی به فیلم نباشه ((((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، sober
آگهی
(18-01-2026، 15:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا جوری دخترا رو توصیف میکنن ک خود دخترا هم هوس دختر میکنن

Telegh_01

(18-01-2026، 15:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 15:00)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام cry2

تصویر سازی
نگو اینو من واقعیشو میخوام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek ، sober
(18-01-2026، 15:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام cry2

آروم باش حسام
اینجا گپ نیست Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، sober
(18-01-2026، 14:55)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:51)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هنوز پRوکSی پیدا نکرده کار کنه؟ یا کانفینگی چیزی برای فروش ؟

زندگیمون رو هواست  Sad

یه کانال بود تو روبیکا از تلگرام وی P ان و پRوکSی قاچاق می کرد نامردا بستنش ):

اره خب حتی اینجا هم نباید مستقیم فرستاد و باید یکم تغییرش داد 
پیامرسانای داخلی که دیگه هیچی ...

این دفعه خیلیییییی سخت تر بستن فضا رو نسبت به دفعه های قبل خیلی سخت گیر میاد

نمیدونم اینجا بچه ها کسی هست بتونه چند لحظه وصل شه تل یا نه
اگه کسی هست من میتونم یکیو معرفی کنم ازش کانف.نگ بگیره واسمون احتمالا طرف وصل باشه هنوز
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
 سپاس شده توسط sober
(18-01-2026، 15:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا جوری دخترا رو توصیف میکنن ک خود دخترا هم هوس دختر میکنن
دختر خیلی خوبه ):

(18-01-2026، 15:02)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروم باش حسام
اینجا گپ نیست Telegh_01
حاجی آرشو خواستم متوقف کنم حواسم هست Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 14:59)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:59)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه پول داری؟
نه ))): ولی شامپو خونمون هست میبرم براش

تو تاید می زنی سرت اون ۲۰ نوع شامپو قبل حموم می زنه ۲۰ نوع در حینش ۲۰ نوع بعد حموم
با حقوقت دیگه نمی تونی بری پیتزا بخوریا فقط الان دوتا کرم بخری میشه ۵ تومن
پول همین شامپوهاش رو بدی میشه کل حقوقت
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 15:04)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:59)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تاید می زنی سرت اون ۲۰ نوع شامپو قبل حموم می زنه ۲۰ نوع در حینش ۲۰ نوع بعد حموم
زندگی چه سخت شده جدی
ترامپ هممونو یه اتمی بزنه بمیریم راحت شیم
 سپاس شده توسط sober
والا برا من اومد با این حرفاتون |:
ولم کنین زن میخوام cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(18-01-2026، 15:04)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ازدواجشون یه میلیارد وام میگیرن
شامپو میخرن بقیشم پیتزا میخورن
 سپاس شده توسط Mohlek ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان