امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حضور سیاه پوستان در ارتش هیتلر

حظورشون رو قبول دارم ولی حقوقشون برابر با آلمانی ها نبود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

حضور سیاه پوستان در ارتش هیتلر 2
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
شما مدرک داری که ثابت کنه حقوقشون برابر بود؟

به خصوص در کشوری که ناسیونالیسم افراطی است.

درکاب درسی سال سوم دبیرستان بخش هیتلر نیز به این موضوع اشاره کرده.

منبع من کتاب درسی سال سوم دبیرستان رشته انسانی وزارت آموزش وپرورش که فکر کنم ص 85 است می باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(07-08-2012، 18:48)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما مدرک داری که ثابت کنه حقوقشون برابر بود؟

به خصوص در کشوری که ناسیونالیسم افراطی است.

درکاب درسی سال سوم دبیرستان بخش هیتلر نیز به این موضوع اشاره کرده.

منبع من کتاب درسی سال سوم دبیرستان رشته انسانی وزارت آموزش وپرورش که فکر کنم ص 85 است می باشد.

ادعا رو شما کردی من مدرک بدم؟
کتاب تاریخ سال سوم هم هیچ حرفی در مورد حضور سیاه پوستان در ارتش نزده
تنها در مورد المپیک حرفی زده که آن هم اصولا یک حرف تبلیغاتی است و مبتنی بر واقعیت نیست
باور ندارید ویکی پدیا پیش چشم تان است یک نگاهی به صجفه المپیک برلین بیندازید متوجه خواهید شد
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
کتاب درسی مطالبش با منبع تر از ویکیپدیا است.
چندین دکتر و تاریخ دان اون رو نوشتن به خصوص تاریخ های دبیرستان. ومورد تاییدشونه.اگر تبلیغات بیخود بود خودشون حذفش می کردن.
و ثابت نکردید که حقوق ووضعیت زندگی غیر آلمانی ها چگونه بوده.
اینکه در ارتش حظور دارند برابر بودنشون رو ثابت نمیکنه.
اگر وضعیت اجتماعی وحقوقیشون رو بررسی کنید می بینید این گونه نیست.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
من دیگر انتخاب را به عهده بازدید کنندکان میذارم

منبع ما ویکی پدیا و عکس های معتبر است

منبع ایشان کتاب درسی سوم دبیرستان است

خودتان ببینید کدام معتبر تر است!
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، حسن CR7
ویکیپدیا نویسنده اش من یا شما هستیم ولی کتاب درسی نویسنده اش چند دکتر ومورخ.واضحه اون معتبر تره.

البته من کتاب درسی تاریخ دبیرستان رو فقط معتبر می دونم چون افراد با معلوماتی تعلیفش کردن.

که جناب سیروس غفاریان اون قسمت رو نوشته اند.

من نمی دونم من اگر هزار تا دکتر ومورخ رو سند بیارم شما قبول نمی کنید!!!!!!!!!!!!

وهمین طور حقوق مادی ومعنویشون رو نگفتید چطور بوده؟

حظورشون در ارتش حقوقشون رو توجیه نمیکنه.

این جنبه سوءاستفاده از یک قوم رو داره.واونها رو از خودشون نمی دونستن وصرفا برای رسیدن به اهدافشون استفاده می

کردن.اگر فلسفه نازیسم رو خوب مطالعه کنید می بینید که مختص آلمانی ها است.وهیچ انترنسیونالی در آن وجود ندارد.

نازیسم فقط برپایه نژاد آلمانی وناسیونالیسم است.وسوسیالیسمی ظاهری دارد.وهیچ بین الملل گرایی در آن نیست.
برده داری در این عقیده نفی نشده!

هیتلر نازیسم رو صرفا برای سعادتمند کرزدن ملت آلمان از قضیه ورسای وخوردن حق آلمان بوجود اورد که در جنگ شکست خورد ویکی از دلیل شکست هایش این بود که دشمنانش زیاد بودند وغالب مردم جهان با عقیده نازیسم مخالف.
زیرا به صورت افراطی ضربه زدن به دیگر کشور ها رو پیشه کرده بود.
ودیگر حکومتی نازیستی وفاشیستی در جهان پس ا جنگ جهانی دوم برقرار نشد زیرا پیمان های حقوق بشری امضا شد که دستورات غیر انسانی این عقیده رو باطل کرد.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
خب این است آنچه که شما ادعا می کنید:
آیا اینجا نوشته که در ارتش آلمان فلان شده است و فلان؟
مطمئنا خیر
شما هیچ مدرکی دال بر این ادعایتان ندارید و دارید روی کلمات پوچ مانور می دهید
مشکلی نیست بنده انتظار ندارم شما قانع شوید چرا که ضرب المثل معروفی هست که می گوید:

«کسی که خوابیده را می توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده را هرگز»

به علاوه ما هرگز ادعا نکردیم که این اشخاص ناسیونال سوسیالیست بودند هرگز!
به هیچ وجه هم اکنون نیز ادعا نداریم که اینان نازی بوده اند بلکه صرفا به علت دشمنی با اتحاد شوروی و تسلط کمونیسم و عده ای نیز برای رسیدن به آزادی با آلمان همکاری کرده اند که البته در نوع خود بر دشمنی ملل مختلف خصوصا با شوروی و سپس با بریتانیا دلالت می کند

یک نکته دیگر هم این که کسی این اشخاص را مجبور نکرده که تشریف آورده و در ارتش آلمان بجنگند آنان خودشان داوطلب شده اند حتی گاها از مناطقی که به هیچ وجه تحت تصرف آلمان نبود پس بازهم بر آلمان حرجی نیست
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، حسن CR7
کتاب رو خودتون گذاشتید دیگه .همه چیز واضحه.

وقتی در حزبی انترنسیونالیسم هیچ معنایی نداشته باشد یعنی فقط بر پایه یک نژاد ویک ملت بودن.
وحزب نازی این چنین بود.
واون افرادی که اومدند برای مبارزه از روی ناچاری بود واینکه نازی ها قصد سوءاستفاده از آنها را داشتند.برای مثال گردان مسلمانان رو برای یهودی کشی های بوسنی به کار می گرفتند که باعث ایجاد خصومتی خطرناک بین یهود ومسلمانان شد.

دقیقا مصداق کار لنین که وعده های الکی به مسلمانان داد واونهارو برای جنگ داخلی به کار گرفت.
اون افراد نیز داوطلبانه به ارتش سرخ پیوستند وگول تبلیغات کمونیسم ووعده های لنین رو خوردند.

تزار نیکلای در مورد این افراد فریبکار به کارگران گفته بود که اینها فقط می خواهند کارگران رو آلت دستی برای رسیدن به قدرت کنند...

نقل قول: به هیچ وجه هم اکنون نیز ادعا نداریم که اینان نازی بوده اند بلکه صرفا به علت دشمنی با اتحاد شوروی و تسلط کمونیسم و عده ای نیز برای رسیدن به آزادی با آلمان همکاری کرده اند که البته در نوع خود بر دشمنی ملل مختلف خصوصا با شوروی و سپس با بریتانیا دلالت می کند
درسته همین طوره ولی متنتان ومحتوای آن داره میگه که اینان به نازیسم گرایش داشتند.مطمئنا هرکسی بخوند این طور اندیشه می کند.
درمتن هایتان نگفتید این اشخاص نازی نبودند.
واینجا لازمه حدیثی از حضرت علی(ع)بگم که:
((اندک کسی است که خودرا همانند مردمی کند واز جمله ی آنان به حساب نیاید))
نهج البلاغه,حکمت207,ص480.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
کتاب را بنده قرار دادم ولی آنجا ننوشته که غیر آلمانی ها در ارتش آلمان از مزایای کمتری برخوردار بوده اند

به علاوه باز هم تکرار می کنم:
نقل قول: به هیچ وجه هم اکنون نیز ادعا نداریم که اینان نازی بوده اند بلکه صرفا به علت دشمنی با اتحاد شوروی و تسلط کمونیسم و عده ای نیز برای رسیدن به آزادی با آلمان همکاری کرده اند که البته در نوع خود بر دشمنی ملل مختلف خصوصا با شوروی و سپس با بریتانیا دلالت می کند

اتحاد با ملت دیگر غیر از همانند مردم دیگر شدن است
ببینید فرضا هندوستان قصد داشت از زیر سطله انگلیس خارج شود ولی امکاناتش را نداشت که این کار را انجام دهد پس از این رو به ارتش آلمان می پیوستند تا بر علیه انگلیس بجنگند
در واقع آنان خود را آلمانی که نمی دانستند بلکه پرچم و نشان و زبان خود را هم داشتند پس عملا شامل حدیث مزبور نمی گردد

امیرالمومنین در اینجا می فرماید:
دوست تو سه دسته است
1.دوست دو
2.دوست دوست تو
3.دشمن دشمن تو
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، ASSASSINS CREED-NAPOLE ، حسن CR7
نقل قول: اتحاد با ملت دیگر غیر از همانند مردم دیگر شدن است
ببینید فرضا هندوستان قصد داشت از زیر سطله انگلیس خارج شود ولی امکاناتش را نداشت که این کار را انجام دهد پس از این رو به ارتش آلمان می پیوستند تا بر علیه انگلیس بجنگند
در واقع آنان خود را آلمانی که نمی دانستند بلکه پرچم و نشان و زبان خود را هم داشتند پس عملا شامل حدیث مزبور نمی گردد

اما آنها حتی یونیفورم های ارتش نازی رو نیز به تن کرده اند وهمین طور درجه های آن.آیا این همانند مردمی شدن نیست؟

نشان هاودرجه هایی که فقط مختص آلمانی ها است وهیچ بین الملل گرایی در آن وجود ندارد.

یا وصل کردن صلیب آهنین آلمانی ها.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از اختراع ماشین تحریر تا دور افتخار هیتلر در پاریس
  هیتلر چگونه مــُــرده است ؟!
  نظرتون در مورد هیتلر چیه؟
  سخنرانی های هیتلر با زیرنویس فارسی
  حضور اقوام ترك زبان پيش از پارسها در ايران..
  روزی که ترک‌های عثمانی ارتش بریتانیا را در غزه شکست دادند
  مخالفت امام با ارتجاع سرخ و سیاه
  طرح تغییر قیافه هیتلر !
  وقتی هیتلر گریه کرد؟
  آدولف هیتلر واقعا که بود و چه کرد ؟؟؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان