ای خداااااااااااااا؟؟؟؟ حالا خوبه من صدبار اینو تو جاهای دیگ هم نوشتم... این شایعه واس عهد تیرکمون شاهه... یه نفر این خبر رو پخش کرده که ببینه طرفدارای هیون چه واکنشی نشون میدن... خودشم عیناتوسایتش به خاطر این کار عذر خواهی کرده ...هیون بچه به این آرومی آخه چرا باید این کاررو کنه ... هیون چون دوست دختر نداره مدام براش از این شایعات بی اساس میسازن....

مطالبی که معلومه شایعه هست رو نگین که هی پخش تر بشه اونایی هم که نمیشناسنش فکر بد کنن...

مطالبی که معلومه شایعه هست رو نگین که هی پخش تر بشه اونایی هم که نمیشناسنش فکر بد کنن...
(25-08-2014، 18:12)دخمل کره ای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم اونی که این حرف رو زده کیم هیونگ جون بوده نه کیم هیون جونگ خودمون.... هیونگ عضو دابل اس گفته که ازدواج میکنه...هیون که تا پنجاه سالگیش هم خیال ازدواج نداره!!!!!!
حالا منم یه خبر از هیونگ جون دارم بلد نیستم مطلب ارسال کنم اگه زحمتی نیس بذار
کیم هیونگ جون گفته در سن 29 سالگی ازدواج میکنه و این ازدواج هیچ وقت به سن 30 سالگی موکول نمیشه
(25-08-2014، 18:47)nilooooo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست دختر نداره.... صدبار....
نه هیون جونگ اینجوری نیس دوس دخترش عقده ای بوده

بازی آنلاین
آپلود عکس

كیم هیون جونگ،دیروز(سه شنبه2سپتامبر)بصورت داوطلبانه برای گفتن حقایق ورد اتهامات وارردشده به اداره ی پلیس رفت!آخرین اخبار:...اون آروم بنظر میرسیده ...و کمپانی گفته بزودی همه چیز مشخص میشه و هر گونه همکاری ای لازم باشه باهاشون انجام میدن.... هیون خودش گفته همه چیز کاملا" صادقانه انجام خواهد گرفت ... پلیس گفته هنوز هیچ خبر رسمی ای منوط بر نتیجه نهایی منتشر نشده و باید منتظر خبر نهایی بود از طرفشون ... و نمیدونن که چقدر ممکنه زمان ببره ... هیون گفته من به عنوان کیم هیون جونگ حضور دارم نه به عنوان شخص معروفی که در اصل هستم تا همه چیز کاملا" صادقانه و درست پیش بره.یه خبر دیگه:یه منبع مطمئن و قابل اعتماد توی اداره پلیس گفته " کیم هیون جونگ یه دعوا فیزیکی خیلی کمی هنگام مشاجره

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)