02-12-2014، 17:09
واقعا حجاب یه چیز دیگست
|
اگه ایران بود میگفتن برا اجباری بودن حجابه ولی نه این جا سرزمین ازادی هاست!! |
||||||||||||||||||||||||||
02-12-2014، 17:09
واقعا حجاب یه چیز دیگست
02-12-2014، 17:13
(02-12-2014، 17:09)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افسران جوان جنگ نرم
02-12-2014، 17:23
ذات همچین افرادی خرابه
مثل همونی هس که به دختر چادری هم پیشنهاد... میده
02-12-2014، 17:37
(02-12-2014، 17:13)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منبع زبـآن انگلیسی منظورمه.. که پیدآ کردم (: بعله درسده.. ولی تـآ جـآیی که من دآرم میبینم آزآر جنسی درکـآر نبودع.. همش حالت تیکه اندآختن بوده .. " سلآم عزیزم " "چه خبر خوشگله ؟" "شمـآره بدم حرف میزنی ؟" " چرآ چیزی نمیگی؟" "لبخند بزن " " خدآ حفظت کنه " " امروز چطوری؟" " لعنتی" " چه خبر؟ روز خوبی دآشته بـآشی " در کل آزآر جنسی من نمیبینم این خیلی چیزیه حـآلـآ ؟ یه بآزیگر معروف دآره تو خیآبون راه میره بهش تیکه میندآزن. ینی غیرعادیه؟ .. اینجآ که آدم معمولیشم بره بیرون از 108 تآ تیکه َِم بیشتر میگن وآلآ.. تـآزه توروخدآ اون متلکاشونو نگـآ .. بعد با تیکه هـآیی که اینجـآ تو خیـآبون به یه دخدر میندآزن مقایسه کن.. بعدم یه نگـآ به تیپ و قیآفه اون مردآ بندآزیم معلومه از قشر پآیین و مـآل محله هـآی خرآب اونجـآ هستن.. چه انتظآری میره ؟ نمیخوآم بگم اونجـآ بهشته ایرآن جهنم .. اصن کـآری به این چیزآ ندآرم. خو معلومه که اونجآـَم هس.. در کل خوآستم خبر درستُ بگم
02-12-2014، 17:47
شما پس اشتبا ویدیو رو دیدی
یا این که یه بار دیگه دقیق نگا کن
02-12-2014، 17:50
(02-12-2014، 17:47)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شمـآ خودت ویدیو رو دیدی؟
02-12-2014، 17:52
فیلتر شکن ندارم
ولی زیر عکس تو افسران کامل نوشته بود همه هم تایید کرده بودن من تا از صحت چیزی خبر دار نشم موصوع نمیدارم حتی مکالمات و نطرات رو هم که نوشته بود گواه بود بر حرفم
02-12-2014، 18:07
(02-12-2014، 17:52)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برآدر من چیُ میخآی ثابت کنی بفرمـآ اینجـآ خودت ویدیو رو ببین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.theguardian.com/us-news/video/2014/oct/30/shoshana-roberts-speaks-out-about-new-york-street-harassment-video فقد بدیش اینه که کل صحنه ـآ رو نشون نمیده که شمـآ بـآ چش خودت هرچی من گفدم ببینی هیشکی حتی اونقدری به این خانوم نزدیک نمیشه که بخوآد آزآر جنسی برسونه .. همه در حآلی که شوشآنآ از کنآرشون رد میشده یه چیزی گفدن.. ای بآبآ ..
02-12-2014، 18:12
خب
پس همون سانسوراس!
02-12-2014، 18:20
شما ب اطراف خانوم دقت کن میبینی ک اصن محله شون با خرابه هیچ فرقی نداره وگرنه تو محله های درست لخت هم بری بیرون بهت نگاه نمیکنن
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|