امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگه ایران بود میگفتن برا اجباری بودن حجابه ولی نه این جا سرزمین ازادی هاست!!

واقعا حجاب یه چیز دیگست
باید بتونم تنها بمونم
اصلا مهم نیست رو به جنونم
پاسخ
آگهی
(02-12-2014، 17:09)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منبع این عکسُ بدونم ؟
بجز اون وآتس آپ خبریع :!
منبع اصلی.. قطعا بـآید از یه سـآیت خـآرجی گرفده شده بـآشه دیگع ؟
وآس این میپرسم که خودم چن تـآ تیتر مرتبط بـآ این موضوعُ سرچ کردم ولی تو سآیتـآی انگلیسی همچین چیزی پیدا نکردم .-.

افسران جوان جنگ نرم
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه ایران بود میگفتن برا اجباری بودن حجابه ولی نه این جا سرزمین ازادی هاست!! 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв
ذات همچین افرادی خرابه
مثل همونی هس که به دختر چادری هم پیشنهاد... میده
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(02-12-2014، 17:13)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2014، 17:09)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منبع این عکسُ بدونم ؟
بجز اون وآتس آپ خبریع :!
منبع اصلی.. قطعا بـآید از یه سـآیت خـآرجی گرفده شده بـآشه دیگع ؟
وآس این میپرسم که خودم چن تـآ تیتر مرتبط بـآ این موضوعُ سرچ کردم ولی تو سآیتـآی انگلیسی همچین چیزی پیدا نکردم .-.

افسران جوان جنگ نرم

منبع زبـآن انگلیسی منظورمه.. که پیدآ کردم (:

بعله درسده.. ولی تـآ جـآیی که من دآرم میبینم آزآر جنسی درکـآر نبودع.. همش حالت تیکه اندآختن بوده .. " سلآم عزیزم " "چه خبر خوشگله ؟" "شمـآره بدم حرف میزنی ؟" " چرآ چیزی نمیگی؟" "لبخند بزن " " خدآ حفظت کنه " " امروز چطوری؟" " لعنتی" " چه خبر؟ روز خوبی دآشته بـآشی "

در کل آزآر جنسی من نمیبینم
این خیلی چیزیه حـآلـآ ؟ یه بآزیگر معروف دآره تو خیآبون راه میره بهش تیکه میندآزن. ینی غیرعادیه؟ .. اینجآ که آدم معمولیشم بره بیرون از 108 تآ تیکه َِم بیشتر میگن وآلآ.. تـآزه توروخدآ اون متلکاشونو نگـآ .. بعد با تیکه هـآیی که اینجـآ تو خیـآبون به یه دخدر میندآزن مقایسه کن.. بعدم یه نگـآ به تیپ و قیآفه اون مردآ بندآزیم معلومه از قشر پآیین و مـآل محله هـآی خرآب اونجـآ هستن.. چه انتظآری میره ؟

نمیخوآم بگم اونجـآ بهشته ایرآن جهنم .. اصن کـآری به این چیزآ ندآرم. خو معلومه که اونجآـَم هس.. در کل خوآستم خبر درستُ بگم
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، saeedrajabzade ، ♥ساراطلا♥ ، ×LUC i FER× ، sevda0 ، # αпGεʟ
شما پس اشتبا ویدیو رو دیدی
یا این که یه بار دیگه دقیق نگا کن
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв
(02-12-2014، 17:47)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما پس اشتبا ویدیو رو دیدی
یا این که یه بار دیگه دقیق نگا کن

شمـآ خودت ویدیو رو دیدی؟
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ
فیلتر شکن ندارم
ولی زیر عکس تو افسران کامل نوشته بود
همه هم تایید کرده بودن
من تا از صحت چیزی خبر دار نشم موصوع نمیدارم

حتی مکالمات و نطرات رو هم که نوشته بود
گواه بود بر حرفم
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв
(02-12-2014، 17:52)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکن ندارم
ولی زیر عکس تو افسران کامل نوشته بود
همه هم تایید کرده بودن
من تا از صحت چیزی خبر دار نشم موصوع نمیدارم

حتی مکالمات و نطرات رو هم که نوشته بود
گواه بود بر حرفم

برآدر من چیُ میخآی ثابت کنی
بفرمـآ اینجـآ خودت ویدیو رو ببین
http://www.theguardian.com/us-news/video/2014/oct/30/shoshana-roberts-speaks-out-about-new-york-street-harassment-video
فقد بدیش اینه که کل صحنه ـآ رو نشون نمیده که شمـآ بـآ چش خودت هرچی من گفدم ببینی
هیشکی حتی اونقدری به این خانوم نزدیک نمیشه که بخوآد آزآر جنسی برسونه .. همه در حآلی که شوشآنآ از کنآرشون رد میشده یه چیزی گفدن.. ای بآبآ ..
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، saeedrajabzade ، sevda0 ، # αпGεʟ
خب
پس همون سانسوراس!
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
شما ب اطراف خانوم دقت کن میبینی ک اصن محله شون با خرابه هیچ فرقی نداره وگرنه تو محله های درست لخت هم بری بیرون بهت نگاه نمیکنن
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
Book علت حلال بودن شرط بندی بر روی مسابقات اسب سواری در اسلام
  علت مخفی بودن شب قدر چیست؟
  حضور امام رضا (ع) در ایران چه تأثیری در گسترش تشیع در ایران داشته است؟
  فاطمه زهرا(س) الگوی اجباری زنان ایران !
  اصحاب فیل در سرزمین بی آب و علف عربستان !
  حجاب و اصل ازادی
  السلام ای سرزمین پر بلا
  وجه الله بودن امام عصر به چه معناست؟
  نمایان بودن زینب زن و حکم آن

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان