02-05-2013، 17:37
چرا اینقدر بلنده لولش؟لوله پلیکاس مگه
چرا خشاب نداره؟
چرا اینقدر بردش کمه
چرا خشاب نداره؟
چرا اینقدر بردش کمه
|
سلاح تک تیراندازشاهد |
||
02-05-2013، 17:37
چرا اینقدر بلنده لولش؟لوله پلیکاس مگه
چرا خشاب نداره؟ چرا اینقدر بردش کمه
02-05-2013، 20:02
چرادم خردرازه چراآب توتلمبس چراآبگوشت بی دمبس؟
بردبرت 5یا6هزارمتره تازه این بردمفیدش نیست لولشم درازه برای اینکه هدف گیریش دقیق باشه عموجون توعمرت برت دیدی؟
02-05-2013، 21:15
(02-05-2013، 20:02)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عموجون؟ از لحن صحبت کردنتون مشخصه از نظر فکری بچه ای ما اینجا دعوا نداریم و داریم بحث میکنیم ولی مث که شما تا حرف درستی زده بشه زورت میگیره این تفنگ با کالیبر 14.5 میلیمتر و وزن 22 کیلوگرم و طول 185 سانتی متر، 3 هزار متر برد موثر و 4 هزار متر برد مفید دارد. برد 6 هزار متر؟ چه قدر حرفاتون من در اوردیه دوست من ما داریم بحث علمی میکنیم نه بحث تخیلی شما برت دیدی؟ ![]() لولش درازه چون هدف گیریش دقیق باشه؟:| بحث دراز بودن لوله به خاطر دقت نیست شما یه ذره مطالعه کنید بعد نظر بدید به خاطر کاهش صدای تولیدی همچنین منفجر نشدن مخزن گلولس
02-05-2013، 22:02
(02-05-2013، 21:15)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاصابری یاعلیرضایی ازاونجایی که صابراونقدبیکارنیست بیادازاین کاراکنه خودعلیرضایی آی پیتم چک میکنم من یه زمانی شباوقتی عروسک بقلت میخوابوندی همون موقع من ازاین چیزابقل خودم میخوابوندم نه بابا! خوب اون که برای هراسلحه ایه تایه حدی بایددورباشه ولی هرچی طول لوله درازترهدف گیری دقیق تر من برت دستمم گرفتم علی جان
02-05-2013، 22:07
(02-05-2013، 22:02)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متاسفم اشتباه گرفتید من علیرضا نیستم جناب وافن اس اس میتونید ای پی رو چک کنید بنده 22 سالمه در زمینه نظامی فعالیت میکنم اسمم هم علی نیست یاسین هست یادتون نره ای پی رو چک کنید ![]() بعدم دوست عزیز خوش به حالتون که ما عروسک بقلمون بود برت بقلتون میکردین من توی ملیتاری عوضم از بچه های اونجا هستم یه سرچی کردم تو نت در باره شفق که به مقاله اقای پی بوی برخورد کردم گفتم بهتره دوستان رو از جهالت بچه گانه در بیارم عضو شدم یادتون نره از رو احساسات زودگذر بحث نکنید بحث علمی حداقل دوستانی که اینارو میخونن یه چیزی یاد بگیرن با تشکر
02-05-2013، 22:15
اوه اوه تویه مقاله تونستین به این نتیجه برسین من وپی بوی شکل هم حرف میزنیم درنتیجه یک نفریم؟
آهان بله ازجهالت دربیارین چه خوب ایشاالله که موفق باشین
02-05-2013، 22:17
(02-05-2013، 22:15)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جهت گیری هاتون در مقاله ها و پست هاتون مشخص میکنه شما اقای پی بوی هستید به هرحال هم اگر یک نفر نباشید تایپیک هاتون زیاد درست نیست از بحث خارج نشیم لطفا
02-05-2013، 22:28
خوبه والله هراحدی ازهرجاکه معلوم نیست کجاس میادمیگه شمادونفریکی هستیدخیلی جالبه که اونایی که میگن خودشون یه نفرن بعدمانیستیم!من که تورومیشناسم ماروفیلم نکن
چشم ازبحث خارج نشدیم میفرمودین
02-05-2013، 22:38
(02-05-2013، 22:28)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو؟ بگید شما دوست عزیز .... ![]() میشه بگید چرا این سلاح خشاب نداره؟
02-05-2013، 22:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-05-2013، 22:45، توسط 卐WaffenSS卐.)
خشابش عقبشه یه خشاب ده تایی داره کی گفته خشاب نداره؟
| ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|