01-06-2026، 13:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2026، 13:23، توسط dadachkaiko.)
(01-06-2026، 12:35)f1z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2026، 21:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه مسعله تلاش کردن و امید داشتنه
یه مسعله دیگه اینه که بعله بعضی نهاد های بین المللی میتونن به طور کاملا دستوری اینترنت خروجی و ورودی ایران رو ببندن، چرا چون کاملا اینترنت در دستشون هست و نهاد نظارتی و کنترلی هستند. یعنی وفتی ایران اینترنت رو طبقاتی میکنه اونا هم میتونن دستور بدن به کشورهایی که ایران باهاشون ارتباط ورودی و خروجی اینترنت داره که ارتباط با ایران رو کلا قطع کنن و ببندن که همون نور چشمی های داخل ایران هم اینترنت نداشته باشن.
ولی مسعله مهمتر این هست که تا الان به هیج عنوان این کار انجام نشده، چرا؟ باید از خودشون بپرسی
کی گفته از بیرون اینترنت ایران رو قطع میکنن؟ تا بوده همیشه هر قطع شدنی از داخل بوده و هر وصلی از خارج!
قضیه ی شمر و شازده رو مگه نشنیدی؟
ایران دشمن خارجی نداره بلکه فقط داخلیه!
حکومت خودش از داخل اینترنت ایران رو قطع میکنه یه کمی برا خودش نیگه میداره که حجم دیتای جابجا شده افت نکنه از راه فنی از بیرون نشه فهمید ما اینترنت نداریم.
اینکه: "تا الان به هیج عنوان این کار انجام نشده، چرا؟" به همین دلیله!
اگرم خیال میکنی رژیم ایران از بیرون آب میخوره باید بگم اشتباه میکنی! این رژیم کاملا ایرانی و کاملا دشمن ایرانه!
شما اصلا متوجه صحبت من نشدی، من گفتم اگر جوامع بین الملل میخواستن میتونستن، زمانی که ایران اینرنت رو از مردم میگیره و به باسنی های بسیجی و غیره فقط اینترنت میده، بزنن کل اینترنت ایران رو از مرزهاشون قطع کنن که باسنی ها و نور چشمی های این طرفی هم اینترنت نداشته باشن
این چه ارتباطی به حرف هایی که الان زدی داشت؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)