امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیگار1

(12-04-2013، 21:38)red eye نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمنم خوبه ، ولی اسی اصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا
کنت پاورم خوبه

دادا من تا حالا پیپ نکشیدم تنباکوشو از کجا گیر بیارم؟؟من یه بار تنباکو سیگار ریختم توش
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
آگهی
(12-04-2013، 21:47)Guard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2013، 21:38)red eye نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمنم خوبه ، ولی اسی اصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا
کنت پاورم خوبه

دادا من تا حالا پیپ نکشیدم تنباکوشو از کجا گیر بیارم؟؟من یه بار تنباکو سیگار ریختم توش

پیپ هم کشیدم...Wink
برو سیگار فروشی بگو تنباکو پیپ میخام..
کاپتان هس،هافناف،...
اين روز ها كبريت رو ترك كردم ، سيگار هارو با اتيش هم پشت هم ميدم ب اين گلويه سوخته..!!!
ike
پاسخ
(12-04-2013، 21:50)red eye نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2013، 21:47)Guard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنت پاورم خوبه

پیپ هم کشیدم...Wink
برو سیگار فروشی بگو تنباکو پیپ میخام..
کاپتان هس،هافناف،...

قلیون چی؟؟از کدومش خوشت میاد؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
mn cigar nakeshidam AMA cigare suraTio shenidamBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWink
پاسخ
دوسيب البالو ميكشمWink
اين روز ها كبريت رو ترك كردم ، سيگار هارو با اتيش هم پشت هم ميدم ب اين گلويه سوخته..!!!
ike
پاسخ
Big Grin
(12-04-2013، 22:14)cuteboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mn cigar nakeshidam AMA cigare suraTio shenidamBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWink

Big GrinBig Grin

(12-04-2013، 22:17)red eye نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسيب البالو ميكشمWink

اخ دهنم اب افتادBig Grinباید فردا سورو ساتو حاظر کنیم
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
(12-04-2013، 19:33)Guard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig Grin
(12-04-2013، 19:31)♥♥MEHRSA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتAngryDodgy

عزیزم من تایپکو واسه سپاسو این چیزا ندادم که کیفیت داشته باشه برای دوستان سیگاری زدم بیایم دور هم جمع شیم صفا کنیم
Big GrinBig Grinیعنی نمیشه یه تایپک واسه حرفهای بیخود زد؟؟

عزیز وقتی میگه بی کیفیت یعنی الان که مدیرا بیان میره تو زباله دان موضوع ها. کسیم کاری نداره واسه سپاس و اون چیزا بوده یا واسه دوستان سیگاریتDodgyBig GrinBig Grin
سیگارم واسه تفریحش کشیدم بقیشم به خودم مربوطهSleepy
سیگار1 2
پاسخ
 سپاس شده توسط قاتل
سیگار رو دوست دارم یه بار امتحان کنم اما نه بیشترConfusedConfused

این عجیب ترین مضوع یا تاپیکی که من دیدم.....Exclamation

4xv تقدیم به شما چون خیلی گلید مثل خودمBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط red eye
(13-04-2013، 0:23)bahare_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2013، 19:33)Guard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig Grin
(12-04-2013، 19:31)♥♥MEHRSA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتAngryDodgy

عزیزم من تایپکو واسه سپاسو این چیزا ندادم که کیفیت داشته باشه برای دوستان سیگاری زدم بیایم دور هم جمع شیم صفا کنیم
Big GrinBig Grinیعنی نمیشه یه تایپک واسه حرفهای بیخود زد؟؟

عزیز وقتی میگه بی کیفیت یعنی الان که مدیرا بیان میره تو زباله دان موضوع ها. کسیم کاری نداره واسه سپاس و اون چیزا بوده یا واسه دوستان سیگاریتDodgyBig GrinBig Grin
سیگارم واسه تفریحش کشیدم بقیشم به خودم مربوطهSleepy

خوش اومدی_به سلامت برو برو جایه تو اینجا نیست

(13-04-2013، 5:36)قاتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نباید بکشییییییییAngryEEEسیگار خو نیست تو نکش
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
 سپاس شده توسط قاتل
(13-04-2013، 5:36)قاتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

guard هیچوق وقتی خودت دستات الوده شدهBlush به چیزی کس دیگرو پند و اندرز نده...
وقتی ترک کردی شاید ولی حالا ن ، اصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​لا نصیحت نکن چون کافیه بگه اول خودتو جم کن :cool:...
غزل به نظرم تا وقتی یه دلیل یا یه غمه سنگین و وحشت ناک سمتت نیومده بش دست نز چون واقعا اعتیاد داره...
ike
پاسخ
 سپاس شده توسط bahare_021 ، قاتل

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: